Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Európa Top 5 (világ top 5)

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
apalermoi
247 élménybeszámolót írt
247
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Európa Top 5 (világ top 5)
2006.12.12. 12:01
Sziasztok!

Bár én nem voltam még Fr.o.-ban, de barátaimat hallgatva még egyetlen jó síelésük sem volt ott. Ezért idén nem is oda mennek. Értsd itt az fz által felsorolt terepek közül már ismertetett néhány pályarendszert.
Ennek tudatában és az általam megismert olasz terepeken tapasztaltakkal együtt a pályákat nem lehet így osztályozni. Ha valaki nem a legdurvább terepeket keresi offpiste és jégen síeleéshez, hanem mondjuk kellemes hangulatú, félpanziós ellátással bíró családi síelést tökéletesen karbantartott pályákkal, (ami azt jelenti, hogy nincsenek reggel előző napról otthagyott félméteres buckák, kifékezett gödrök), aranyos falvakkal, szinte csak ülős liftekkel, napsütéssel, akkor a francia, de ha nagyon szigorú akarok lenni, akkor az osztrák síterepek is elbújhatnak az olaszok mögött.
A tolakodásról meg annyit, nem védve persze a néha tényleg bunkó olaszokat, hogy szlovákiában ugyanezt tapasztaltam, és szerintem mi magyarok sem vagyunk kivételek, ha már egy egyszerű céges mikulásdélutánon a szülők teljes erőből nyomják előre a 4 éves gyereküket, hogy ő érjen oda hamarabb a Mikulás bácsihoz a 6 db csokoládéért, nem visszariadva a másik gyerekének szolíd visszarántásától sem.
Visszatérve a síelésre Biztos, hogy amikor majd ott tartok, hogy 3 másodperc alatt végig érek a fekete pályákon, akkor elmegyek a franciákhoz egy 473 km-es pályarendszerre, de amíg 30-40 km 1 hétre bőven megteszi, addig maradok a spagettinél és a napsütésnél. Persze, mivel beszélek olaszul, ezért kicsit elfogult vagyok...
apalermoi
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.