Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Dobogókő topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
kárpáthycsabi
27 élménybeszámolót írt
27
17 éve tag
2010.02.16. 14:10
Ez már off de leírom, majd AdminX átrakja.
Szóval még az sem lenne baj, hogy beszedik, ha 100%-ban a köz javára költenék. De mint látjuk ugyanúgy mint sok más adóforintunk csurog ki a nagy feneketlen zsákból annak a néhány bennfentesnek akik ezt kapcsolataik alapján megtehetik. És ez az államigazgatás egészére igaz!!!
De van egy pozitívuma is a városi parkolódíjaknak. Nevezetesen azóta lehet, ha nem is könnyen, de parkolóhelyet találni a városban.
A dobogókői parkolási díjszedés mindazonáltal felháborító!
Előzmény: (Vis Major 84770)
Vis Major
31 élménybeszámolót írt
31
14 éve tag
2010.02.16. 13:52
Engem egyébként is felháborít ez a parkolódíjasdi, nem csak egy sípályán, hanem bárhol az országban. Ugyanis ha jobban megnézzük, miről is van szó? Az adott terület kezeléséért felelős önkormányzat kitalálja, hogy azt a közterületet, amit egyébként a mi befizetett adónkból aszfaltoztak le én, aki ugye már egyszer az adómban kifizettem a területrendezést, csak további pénzért használhatom. Nincs ezzel gond, ha kapok cserébe valami szolgáltatást. Teszem azt télen, ha esik a hó, eltakarítják a havat a parkolóból, netán őrzik a rájuk bízott autót. Na de csak azért, mert néhány nyikhaj megállapodott a helyi polgármesterrel, hogy akkor mostantól fogva ők pénzt szednek a semmiért, és mindezt úgymond törvényes formában, cégszerűen teszik, hadd ne essek hasra. A magánparkoló persze más kérdés, magánterületen, őrzött parkolót kialakítani mindenkinek szíve joga, aztán majd én eldöntöm, hogy kell-e, vagy inkább megállok máshol.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.