Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Tauplitz topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gyulus
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
2010.01.13. 19:42
Szia Lumumbaa!

Nagyon szépen köszönöm a sok információt!
A pályával kapcsolatban, meg fogom nézni a térképet, hogy melyik pálya is az amiről az információkat írtad.

Nagyon szép képeket készítettél. Én fotós vagyok, és remélem lesz lehetőségem nekem is ilyen, fényviszonyok mellett képeket készítenem. Ngyon tetszett a képeken a fény játéka, hogy árnyékból, fénybe fotóztál. Ügyes vagy.
Mi csak februárban fogunk menni, és a szállásunk Tauplitz ban van egy nagyon szép hotelben. Ha jól olvastam akkor Te kint is laksz. Lehet, hogy össze is futunk majd ha kint leszünk. Ha valaki egy nagy fényképezőgéppel, és egy hátizsákkal siel, akkor az Én leszek ... :)

Még egyszer nagyon szépen köszönöm az információkat!
Előzmény: (lumumbaa 79792)
lumumbaa
40 élménybeszámolót írt
40
15 éve tag
2010.01.13. 10:49
Szia Gyulus!

Én tegnap voltam fent, viszont vegyes élményekkel lettem gazdagabb... Bár szebb időt nem is kívánhatam volna, az előző napi hóesés is segített a tájat még szebbé varázsolni.
A pályák állapotával már kevésbé voltam ennyire elégedett, téli szezon kellős közepén összesen két pálya volt rendesen kezelve, a Lawienenstein és a Tauplitzba vezető 1es pálya, a többit inkább meghagyták a freeridereseknek... A Schneiderkogel pályái borzalmasak voltak, inkább csak elsüllyedtél a mély hóban, máshol meg a buckák miatt volt élvezhetetlen a pálya. A legbosszantóbb mégis az, hogy hó van elég, a Bad Mitterndorba vezető 2-es pályát viszont inkább lezárták, minthogy letisztították volna, így csak Tauplitzba lehet lecsúszni, onnan meg kb.2óránként indul csak busz a 10 km-re levő lakóhelyünkre és sajnos ez sem jár mindig pontosan. Taxit hiába is hívtunk, nem volt egy szabad sem, pedig időre kellett BM-ban lennünk. Még jó, hogy Tauplitzban van néhány ismerősünk, aki készségesen átfuvarozott bennünket Mitterndorfba.
Tanulság: Tauplitzban kell szállást foglalni. :-)) Néhány klassz helyet én is tudok ajánlani, a barátaink évről évre itt szoktak megszállni. ( https://www.apartman-tauplitz.hu , https://www.zumberg.hu )
sieles-2010-h-Small.JPG
sieles-2010-b-Small.JPG
haterben-a-Grimming-Small.JPG
sieles-2010-i-Small.JPG
a-vilag-tetejen-Small.JPG
sieles-2010-c-Small.JPG
Tauplitzalm-Small.JPG
Tauplitzalm
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.