Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
tothlevente
379 élménybeszámolót írt
379
14 éve tag
2016.11.17. 16:13
Ha már a lillafürdedi Libegőpark volt a házigazda, akkor talán lehet tudni valamit az ottani téli tervekről? Sípálya?
Előzmény: (skioutlet 190284)
skioutlet
837 élménybeszámolót írt
837
18 éve tag
2016.11.17. 11:09
Rekordlétszámú klaszterülés a Normafánál

Több, mint 30 fő jelent meg a tizenharmadik klaszterülésünkön. Házigazdánk a lillafüredi Libegőpark Kft. marketingvezetője, Borda Krisztina volt, aki egyben a Normafa Síházban üzemelő Normakert Étterem háziasszonya is. Dr. Csete Szabolcs klasztermenedzserünk ismertette a szeptember óta eltelt időszakban történeteket.
Az idei szezonban a Mondial Assistance támogatásával újra indul pecsétgyűjtő nyereményjátékunk!
Az útlevelek elkészültek, hamarosan honlapunkon részletesen is bemutatjuk! A nyeremények összértéke több mint egymillió forint, melyet a tagszervezeteink ajánlottak fel.

Dr. Bene Csaba a Mátracentrum Kft. képviselője meghívta a tagokat Kékestetőre egy informális találkozóra, az Advent Kékesen rendezvény keretében, ahol téma lesz a decemberre tervezett sajtótájékoztatónk, valamint a Freeride Club szervezésében Eplényben megrendezésre kerülő, első hazai gyermek kupa sorozat, a Hómenők Kupa. A versenysorozat időpontjai: 2017. január 10. és 24., illetve február 7. A versennyel kapcsolatos részletekkel később jelentkezünk.

Dr. Babos Sándor kezdeményezésére téma volt a hazai síiskolák, műanyag sípályák üzemeltetésével kapcsolatos jogi kérdések rendezése. Dr. Egri Katalin ( Síoktatók Magyarországi Szövetségének elnöke, ill. klaszterünk helyettes elnöke) került megválasztásra a hazai síiskolák, műanyag sípályák üzemeltetésével kapcsolatos jogszabálytervezet előkészítő munkabizottság vezetésére (projektvezető).

Kormányzati szintű egyeztetésekben is jól haladunk. A Földművelésügyi Misztériummal aláírandó Együttműködési Megállapodás tervezete megszületett, ennek szövegtartalma is elfogadásra került. Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár hamarosan fogadja klaszterünk képviselőit.

Képek és linkek klaszterünk honlapján megtalálhatók.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.