Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Kokava topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
hael
74 élménybeszámolót írt
74
19 éve tag
2013.02.17. 14:38
Hát..meglep amit itt leírtál.Mi 98-óta járunk oda,de Én csak jót tudok mondani erről a síterepről!Nagyon jól ismerem a tulajdonosokat,a kezelőszemélyzetet,akikről csak jót tudok írni!Sok magyar síterep tanulhatna tőlük,hogy hogyan kell foglalkozni a vendéggel!Ez az Én véleményem,de biztos neked is van igazad!Minden jót!
Előzmény: (rsji 155168)
rsji
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
2013.02.17. 11:23
A tegnapi esti síelés tapasztalatait írnám le.

Évek óta járunk Kokava-ra síelni, de szerintem a tegnapi volt az utolsó.Akkora diletáns brigádot ami ott van rég láttam.Nem is csodálkoznék rajta, ha nem sokára csődbe mennek.
Kb. negyed hatra értünk oda és már az furcsa volt, hogy szombathoz képest kb.15 autó állt a parkolóban.(régebben már ilyenkor alig lehetett beférni.)A pálya természetesen nem volt megcsinálva, úgy volt ahogy a nappali síelés után hagyták.A közepén lehetet síelni, de a két széle buckás és hókupacos volt.A személyzet kritikán aluli.Ha megkéred őket vmire akkor esetleg nagy nehezen méltóztatnak segíteni, ha egyáltalán ott találhatóak a felvonónál!És akkor eljött az esti zárás.19.55. a felvonónál álló emberke szép kulturáltan közli, "öcsém te itt már nem mész föl"Kérdezem őt, nem nyolcig megy a felvonó? Erre kapok szép szlovák nyelven egy választ(gondolom az alsó felső rokonságomat küldte el melegebb éghajlatra) és közli ez most le fog állni.Jó rendbe tudomásul vettük és irány a büfé, hogy a gyerekeknek még vegyünk meleg teát és némi élelmet.Itt ért a következő meglepetés.Abban a pillanatban amikor meglátta kis csajszi, hogy tíz ember közeledik a kis ház felé, pánik rohammal leengedte a redőnyt.Ez is zárva.Király!És ezek után jött a hab a tortára.A "kedves,aranyos "alkalmazottak gyorsulási versenyt rendeztek a hómobilon a sípályán!Most már rájöttünk ezért kellett ennyire sietni.Láthatólag jó érezték magukat mert egy negyed óráig száguldoztak fel-le.Amint a megérdemelt kikapcsolódásukat befejezték, mint akik jól végezték dolgukat, lekapcsolták az összes kinti lámpát és elvonultak.TELJES SÖTÉTSÉGBEN MARADTUNK ÉS A KOCSIK LÁMPA FÉNYÉBEN PAKOLTUNK BE!!!Hajrá Kokava csak így tovább! Remélem nemsokára eljön az-az idő, egész nap gondtalanul fogtok hómobilozni a pályán , mert síelő egy sem lesz!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.