Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Christína
31 élménybeszámolót írt
31
14 éve tag
2013.01.21. 08:10
Ausztriában, ha nagy a sor, a sílift kezelő nem engedi a csákányosnál az egyesével menetelt.
Segít a beszállásnál, és int a következőnek, hogy szálljon be melléd.
Előzmény: (mephisoft 151747)
pokmalac1
403 élménybeszámolót írt
403
14 éve tag
2013.01.20. 19:54
"Kicsit OFF: Fölfoghatatlan számomra, hogy...."
Érdekes, vhogy az esti síelésekor nem probléma beállni (csúszni) a szinglik mellé. De ez a téma olyan gumicsont kategória minden évben. Ha rákérdezel, hogy mehetsz-e másodiknak, az esetek 80%ában igen a válasz, a maradék meg...
Előzmény: (mephisoft 151747)
mephisoft
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
2013.01.20. 19:09
Ugyan senki sem válaszolt a tegnapi, a sorbanállásra vonatkozó kérdésemre, megkockáztattuk a dolgot, ma elmentünk. Hatvan magasságában kezdődött az ónos eső - reméltük, hátha fent havazik. Hát nem. A pályán a hó felső rétege már kissé jeges volt a ráfagyott esőtől. Hideg, köd, szél, eső - nem a legkellemesebb összeállítás. Azért egy darabig egészen jó volt a dolog, és csak 11 órától nyúlt meg a sor a felvonónál. De nem nyúlt sokáig, mert elment az áram. Szerencsére a gyerekek éppen fent voltak, csak nekem kellett fölsétálnom. A Sípark becsületére legyen mondva, hogy kérés nélkül visszaadták a bérlet árát. (Mi simán belementünk volna egy 50%-os visszatérítésbe is.) Remélem a Sípark le tudja ezt verni az áramszolgáltatón. Egyébként hazafelé jövet 3 ÉMÁSZ-os szervíz autó is jött szembe, szóval igyekeznek ők is, és tényleg elég kemény volt az ónos eső, indulás előtt az autóról is majd' egy centis réteget kellett lekaparni.

Kicsit OFF: Fölfoghatatlan számomra, hogy mikor már több percet kell várakozni a felvonóra, egyesek (sokan, és sízők is, nem csak snowboardosok) képesek egyedül fölmenni a csákányossal. Még súlyosbítja a dolog megítélését, hogy eközben ment az egyszemélyes, korongos lift is. Milyen emberek ezek? - Erre a Sípark is jobban odafigyelhetne, mert adott esetben akár ezen is múlhat, hogy alig kell sorban állni, vagy már bosszantó és fárasztó az ácsorgás.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.