Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Drienica, Lysá topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kazuár
22 élménybeszámolót írt
22
15 éve tag
2012.01.25. 14:43
Szia!
Pályán kívül is volt elég hó a szánkózáshoz, kétszer is esett pár centi míg kint voltunk.Szombat du sorállás volt a tárcsásokon, vasárnap már kevésbé. Vasárnap este 6-9-ig síeltünk lámpafénynél, az volt sztem a legjobb, nem volt nagy sorállás, lehetett haladni, normálisan meg volt világítva a pálya. A fenti pálya nyitva, sztem nem éri meg felmenni rá, mert oda külön bérletet kell venni, nehéz feljutni, a pálya nem valami szuper és a csákányos felvonó is lassú hosszú menet. Kisgyerekkel nem sok értelme van mert nem nekik való a jelenlegi állapotában.
Egy három ágyas szobáért /2+1/ 102,10 eurót fizettünk két éjszakára kaja nélkül, ebben az IFA és a parkolási díj (?) is benne van.
Mi 15 fős társasággal voltunk vegyesen, bő két napot tudtunk síelni, arra elég volt, nem untuk meg.
Barátaink kölcsönöztek a pálya alján gyermekfelszerelést, de lövésem sincs mennyibe került nekik.
Előzmény: (Csabka 131484)
Csabka
20 élménybeszámolót írt
20
16 éve tag
2012.01.22. 01:10
Sziasztok! Volt valaki hétvégén (szombaton)DRIENICÁN? Érdeklődnék, hogy milyenek a pálya illetve hóviszonyok? A pályán kívűl hány cm-er hó van, mivel kisgyermekkel mennék és ezt a szánkózás végett kérdezem. A Lysán lévő sípályákat látom megnyitották, azok állapota milyen, jól sielhető? A Hotel Javorna árairól tud valaki inormócióval szolgálni, hogy egy éjszakára félpanzióval mennyibe kerül felnőttnek illetve gyereknek egyaránt? Válaszokat előre is köszönöm!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.