Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Maribor Pohorje topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
akos.g
51 élménybeszámolót írt
51
13 éve tag
2011.12.28. 21:47
Szerencsere meggyogyultam, igy voltunk tegnap is, ma is. Szallasrol nem tudok sokat mondani, mert szuleimtol, a hatarszelrol ugrottunk at mindket nap kb. 100 km-rol. Napi berlet 24 EUR.

Tegnap a kabinos tetejeben szornyu allapotok voltak, szetolvadt palya, hatalmas tomeg, azonban a masik oldalom az Areh-nal kellemes meglepetes fogadott bennunket, amikor atmentunk az ingyenes sibusszal, ami felorankent jar. Egyben voltak a palyak, koszonhetoen a mas fekvesnek, sorbanallas sem volt.

Ma mar az Areh-nal kedtunk, oda mentunk autoval, nem is jartunk a masik oldalon. Kb. 15 km-rel tobbet kell menni es az utolso 10 km a hegyen fel, de most, hogy csak ott jok a palyak, megeri oda menni. A buszos oda-vissza ut es a kabinossal a fel-le menet miatt kb 1 orat lehet igy megsporolni. Parkoloban volt boven hely reggel 9kor, amikor mentunk, sot meg kesobb sem telt meg teljesen. A Pisker II alatt ma szuzhoban tudtam huzni az ivet, ami annak fenyeben meglepett, hogy a napokben nem esett ho.

Osszessegeben nagyon jo 2 napot toltottunk itt a hohiany ellenere is. A korulmenyekhez kepest rendben van a hely, de vitathatatlan, hogy nagyon kellene itt is a friss es sok ho.
Előzmény: (Zoltán52 128651)
Zoltán52
23 élménybeszámolót írt
23
13 éve tag
2011.12.28. 17:38
akos.g; vincem: Hogy alakultak a dolgaitok? A beszámolótoknak biztos más is örülne. Mi hétfőn jöttünk haza, délig még síeltünk, akkor pár szem hó is esett fent Arehnál. Zoli
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.