Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Fórum átrendezés topikból

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
WAndrea
1070 élménybeszámolót írt
1070
22 éve tag
2011.06.19. 07:57
Nem tudom, miért vagytok indulatosak.
A fórum alapvetően nem változott, nem töröltünk semmit, a rendezést pedig minden szezon után meg szoktuk csinálni, mert szaporodnak a témák. Az idei szezonban tényleg sok volt az offtopic "chat". (ld. Ágyaspálinka topik 1850 hozzászólással!) Mi örülünk, ha bővül a site-on öszejött baráti társaság, ezért is hoztuk létre a Társalgó részt, hogy a bulis, alkoholos stb. témákról is lehessen valahol szabadon beszélgetni, a szaktopikokon kívül.

Akit Gyökérnek nevezel, szintén aktív fórumozó, de csak akkor ír, ha van síelős témában mondanivalója, és ahogy Ti is, ő is nagyon sok hasznos tartalommal járult hozzá az oldalhoz.

Ez a fórum mindig egy békés hely volt, ne bántsátok egymást - és minket sem - feleslegesen.
Előzmény: (huligan 119932)
huligan
3493 élménybeszámolót írt
3493
17 éve tag
2011.06.18. 22:56
A "csendes többség" nevében...

Írd meg neki légy szíves Andrea, hogy: Te nem a csendes többség vagy, hanem egy balf@sz outsider...

A logikus gondolkodású ember a sihún minden információt megtalál, amire szüksége van! Erre ide jön a Gyökér, ingyen és bérmentve olvassa az Ti pénzetekből létrehozott és a Mi tartalmunkkal feltöltött szájtot, és ugat...

Na pont az ilyen (nem merek ide olyan jelzőt írni, amit szeretnék) peonokra nincs senkinek szüksége. Hidd el Nektek se!

Egyébként igazat adok Nektek abban, hogy úgy struktúráljátok a fórumot, ahogy akarjátok. Leírásod szerint indokolt, de ezekkel a mínuszokkal, csak a klikk ráta miatt nem foglalkoznék!

Röviden ennyi! Bontok egy sört!
Előzmény: (WAndrea 119930)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2011.06.18. 22:00
Ok értem. Végül is a ti oldalatok.

update...

A többit inkább visszatöröltem. Nem ér ennyit nekem az egész.
Tanácsokat,beszámolót, segítséget én speciel nem írok többet.
Előzmény: (WAndrea 119930)
WAndrea
1070 élménybeszámolót írt
1070
22 éve tag
2011.06.18. 21:46
Kedves Minerel!
Nem igazán értem, amit írsz. Miért söpörnénk ki a jobbnál jobb témákat Ausztria alól??? Soha nem tennénk ilyet.

Megpróbálom leírni az álláspontunkat a fórum átrendezésekről. Arra kérlek, értsétek meg, hogy a sielok.hu látogatóinak nagyobb hányada nem regisztrál, nem ír fórumba, csak olvassa az oldalt. (A site alján mindig látszik, hogy hány vendég és hány regisztrált látogató van itt éppen.) Az olvasók azért jönnek fel, hogy gyorsan tájékozódjanak, ez csak egy jól és logikusan rendezett fórumban tud megvalósulni. Nekünk az ő érdekeiket is ugyanúgy figyelembe kell vennünk, mint a naponta itt egymással beszélgető törzsfórumozókét. Nem könnyű egyensúlyt teremteni, de muszáj megpróbálnunk.

Idéznék egy emailt, ami pár hete a szerkesztőségbe érkezett, és amihez hasonlót egyébként többet is kaptunk. A fórumba az illető nem merte beírni, mert előre látta az ellen-reakciókat, de én felvállalom, hogy ezzel egyetértek.

---
"Az utóbbi időszakban erőteljesen az off topicban koncentrálódnak a hozzászólások, ami a síeléshez sok esetben nem, vagy csak "szódával" köthetőek.
Egy kívülálló számára ezek java része teljesen érdektelen hozzászólás (tudom az "insiderek" számára nem). Aki feljön és beleolvas a fórumra az nem feltétlen csetszerű "magánbeszélgetésekre" kíváncsi.
Lassan kezd az egész olyanná válni, mint néhány indexes fórum, pl. Utazás Horvátországba.
X Horvátországba szeretne utazni, felmegy a fórumra, hogy beszámolókat, képeket talál nyaralásokról, szállásokról, városokról, tájakról és ezzel kapcsolódó eszmefuttatásokat. Ehelyett sokszor azt látja, hogy Karakószörcsögön milyen y törzsfórumozó kertje, vagy éppen ma mit főznek és esznek-isznak kis házukban.
Még szerencse, hogy a sielok.hun tagolás van, bár a főoldali fórum boxban így is sokszor sajnos az off topicok vannak túlsúlyban (pl. az alkoholos topic).

A "csendes többség" nevében"
---
Előzmény: (minerel 119929)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2011.06.18. 20:48
hmmm aztán majd ahhoz az új topikhoz szoknak az emberek ahol majd a szezon végeztével megint csevegnek, bringáznak, kirándulnak és megint megy a levesbe aztán a rákövetkező szezonban ismét nyitni kell egy újat?
Egy kicsit már túlkurbináljátok ezt a fórum átrendezősdit és csak a fórumot használok érdekei nincsenek nézve.
Egyébként ne felejtsétek ki Ausztria topik söprését se.
"Szálláshelyek, mobil praid, 5legjobb síterepek, hol nincs tömeg. Eladó hotel stb. van még pár hasonló." ezek is mind "csak" csevegések.
Előzmény: (WAndrea 119928)
WAndrea
1070 élménybeszámolót írt
1070
22 éve tag
2011.06.18. 20:05
Szia Áron!

Azért lóg ki az Útitárskeresőből, mert már 169 üzenet van a topikban és a tematika tavasztól átment csevegőbe (főzőfesztivál, tekerés, sörözés, időjárás stb.), ami itt jól elfér a baráti társaság társalgó témái között. Ha újabb közös utat szerveztek télen, akkor érdemes lesz új topikot nyitni az Útitárskereső alatt, mert ennyit egy új látogató soha nem fog tudni visszaolvasni.
Előzmény: (AAron 119923)
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
16 éve tag
2011.06.17. 18:11
A "Sörapu Tours" miért került ki a Utitárs kereső topikból ?

Köszönettel
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.