Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Donovaly topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
kovacsimi67
27 élménybeszámolót írt
27
15 éve tag
2011.01.03. 10:56
Beastiboynak:

Én is voltam kint a 2 ünnep között a gyerekekkel síelni, bár ők boardosok, azt akartam, tanuljanak kicsit síelni.. Pattyski-ben voltunk mi is, 2 óra tanulás után a kék pályákon gyönyörűen jöttek... Megérte bemenni hozzájuk..

Aki viszont csesztet téged a tényleg ocsmány nova hola-i pálya miatt, annak csak azt tudom mondani, hogy persze, le lehet menni rajta, de ezért a pénzért akkor inkább stuhleck, ami ugyanolyan távolságra van, pár euróval talán drágább is, de a pályák 1000x különbek...

A hozzáálás tényleg jobb lett a magyarokhoz, sok helyen magyarul is beszélnek.... de síbérletért pl. 1 órát álltam sorba, a hütte reménytelen volt... felvonó 20-25 perc.. Viszont ezzel nem csak minket, hanem mindenkit - legyen az magyar vagy szlovák - alaposan szopattak...
beastieboy
22 élménybeszámolót írt
22
14 éve tag
2010.12.31. 16:50
Na szevasztok!
Látom aki szlovákiára negatívat mer írni, az tényleg kiveri a biztit!
Kezdjük ott, hogy rátok, sporttársaimra, akik jól érzitek magatokat donovalyban rosszat nem írtam, megadom nektek a tiszteletet és ezt viszont is elvárnám, ha már itt irogatunk.
De én már ilyen szókimondó gyerek vagyok - ami szar az szar.
Való igaz, hogy ha kommenteltem, az általában negatív, hogy felhívjam a figyelmet és ezzel megóvjam síelő barátaimat a pénzkidobástól. De jön az újév és megfogadom, hogy eztán a jó tapasztalatokról is írni fogok!
Aztán itt egykét arc cikizi a profi sítudást, stb. A helyzet az, hogy nem síelek rosszul, bár sokan még jobban síelnek nálam, az amikor azt írom, hogy a pálya nem alkalmas síelésre, az azt jelenti, hogy a pálya minősége, ratrakolása megengedi, hogy lejöjjél rajta, csak ÉLVEZNI NEM LEHET !
Ez viszont 29 euróért túlzás!
Akinek megfelel donovaly, annak jó szórakozást, a többieknek pedig jó síelést ! Mindekinek Boldog Újévet !
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.