Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

admin ági által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (68)Időben növekvő Időben növekvő
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2013.11.26. 14:06
Elkészült a 2013-as Hó-Show-t bemutató videónk, melyben a kiállítás népét kérdeztük arról, hogy miért jöttek, mit vettek, hová utaznak idén és persze hogy mit üzennek a sípályák népének?

Kisfilmünket itt nézhetitek meg:
https://sielok.hu/video/ho-show-latogatok-2013/

Ezóton is köszönet a nyilatkozóknak!
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.02.24. 15:55
Utószezoni végkiárusításunk keretein belül aki eddig nem nyert, most igazán kedvező, akciós áron rendelheti meg a Síelők.hu emblémás technikai aláöltözőt! 6.900 Ft helyett most csak 5.000 Ft-ért lehet a tiéd!

Az akció a készlet erejéig érvényes!
SIESS! Az első 20 megrendelőt ráadás 2014-es falinaptárral is megajándékozzuk!

https://sielok.hu/rovat/akciok/cikk/alaoltozo-akcio/

Személyesen is megvásárolható irodánkban (Stadion metrómegállónál), telefonos időpont egyeztetéssel 09.00-18.00 óra között. Telefonszámunk: 788-9938
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.03.05. 10:40
a kérdés teljesen jogos, és miután átgondoltuk a dolgot a szerkesztőséggel, arra jutottunk, hogy a kis St. Johann síterepet megszüntetjük az oldalon, így a hozzá tartozó értékelések átkerültek a nagy, Flachau - Wagrain - Alpendorf oldahoz: https://sielok.hu/siterep/flachau-wagrain-alpendorf/

eddig azért volt fent külön (is) St. Johann mint síterep, mivel nem síelhető egyben a Wagrain-i résszel, a döntésünk oka viszont az, hogy hivatalosan St. Johann ennek a síterepnek a része, tudtunkkal nincs rá külön síbérlet sem, valamint hójelentés adat is csak egyben, a 115 km-es pályarendszerre létezik.

reméljük Ti is egyetértetek ezzel a megoldással!
Előzmény: (Robin 170798)
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.03.06. 10:18
A Magyarországi Kárpát Egyesület az Erdélyi Kárpát Egyesülettel közösen hetedik alkalommal megrendezett téli sítábora február 25-e és március 1-je között, közel száz résztvevővel, minden várakozást felülmúló körülményeket talált a Madarasi Hargitán, a magyarok által lakott hegyek legmagasabbikán. A korábbi meleg napok utáni fagyos éjszakákon kitűnően kezelhető, tömör havat terítettek a "hópermetező" berendezések [a "hóágyú" rosszul csengő kifejezés, jó lenne lecserélni egy kifejezőbbre} a már jól ismert pályákra: a kezdő terepként induló, majd meredekebbé váló Súgó-pályára, a Nagy-Mihály fekete-piros lejtőjére, a valamivel enyhébb Kicsi Mihályra, és a kettőt összekötő Hadak Útjára. A ratrakok minden nap újjávarázsolták ezeket, se hupli, se jég nem volt – nem úgy, mint évtizedekkel ezelőtt megszoktuk a szlovákiai terepeken. A díszlet, a hótól roskadozó fenyők most elmaradtak, de kárpótolt a zavartalan napsütés és a kék égbolt.

Megrendeztük az immár hagyományos nyílt, amatőr síversenyt óriás-műlesiklás, műlesiklás és sífutás számokban. Az eredmények alapján elnyerhető vándorserleg tavaly a Gyergyói EKE birtokába került, most a Magyarországi Kárpát Egyesület szerezte meg.

a teljes élménybeszámoló itt olvasható: https://sielok.hu/rovat/elmenybeszamolo/cikk/hetedszer-a-legmagasabb-magyar-hegycsucson/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.04.04. 15:12
Chopok után Schladming is "áldozatául esett" a síterep összevonási sorozatunknak.
ezentúl "Schaldming - 4 hegy" néven fogjátok megtalálni Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen és Reiteralm terepeit: https://sielok.hu/siterep/schladming/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.04.07. 18:00
A döntést, ahogy Batus is írta Chopok kapcsán, a szerkesztőségben is hosszas egyeztetések és megbeszélések előzték meg, nem volt egyszerű, de nem véletlen döntöttünk az összevonás mellett.

Beni_1 érveit köszönjük, sokban megegyezik a véleményünk!
Természetesen a legfontosabb alapelvünk az volt, hogy információ ne vesszen el, hanem hogy többet adhassunk a látogatóknak ezzel a lépéssel. Így például az összevonásnak köszönhetően már nem csak az látható, hogy hány cm-es hóréteg van a terepen, hanem az is hogy hány lift üzemel és hány km pálya síelhető.

Ezen kívül szerepet játszott a döntésünkben helyi idegenforgalmi iroda kérése, valamint a tény, hogy tulajdonképpen teljesen összefüggően átsíelhető hegyekről van szó, ahová nem is lehet külön, hegyenként bérletet váltani (tehát nem csak egyszerűen közel vannak egymáshoz). Nyilván nem mindenki csússza be a terep valamennyi pontját, hegyét. Mivel igen nagy kiterjedésű terepről van szó, magától értetődő, hogy egy-egy része más karakterrel rendelkezik, ami valószínűleg egyben csak növeli a vonzerejét, hiszen a változatosság gyönyörködtet :) (példaként Katschberg is 2 hegy, nagy terület, nem feltétlen jut át mindenki az Aineck oldalra is, szintén eléggé sokszínű síterep - mégis magától értetődő, hogy egy síterepként kezelik mindenütt)
Ezeken az érveken kívül úgy láttuk hogy nem volt probléma azzal sem, hogy nem volt hegyenként külön fórum topik, a beszámolók többségében is szó volt a terep mind a négy hegyéről.

Reméljük hogy hosszú távon mindannyian legalább ugyanolyan jól fogjátok tudni hasznosítani ezt az új oldalt mint a régieket!
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.04.08. 16:45
Akad még valaki, akinél esetleg ott lapulnak fényképek az idei síelésről a gépén?
Töltsétek fel most az elfelejtett galériákat és nyerjetek!
Ilyen egyszerű: április 11-ig, péntek 12 óráig kell feltölteni egy legalább 5 fotóból álló galériát. A feltöltők között péntek délután 5 db 5.000 Ft értékű Tandtsport vásárlási utalványt sorsolunk ki! A nyerteseket e-mailben értesítjük!
A fotókat itt tudjátok feltölteni: https://sielok.hu/rovat/portalinfo/cikk/album-feltoltes/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.04.17. 12:49
Kedves Fórumozók!

Az összevonások után most egy szétválasztásra került sor, aminek az ötlete már régebben megfogalmazódott, ti is kértétek!
Mostantól tehát külön fórum topikban oszthatjátok meg egymással a Hirschenkogeles (Zauberberges) kérdéseiteket és tapasztalataitokat: https://sielok.hu/forum/viewtopic.php?t=16616

Ha netán olyan üzenetre bukkannátok az archívumban ami véleményetek szerint a másik Semmering topikba illene, akkor azt privát üzenetben tudjátok jelezni!
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.05.07. 11:31
hétvégén kezdődik a nyári szezon Semmeringen! bringások, készülődhettek! :)

https://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/majus-10-en-nyit-a-bikepark-semmeringen/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.05.08. 13:35
legújabb cikkünk, mely egyszerre szórakoztató és rengeteg bennfentes, hasznos információt tartalmaz az osztrák vendéglátós munkák világáról
https://sielok.hu/rovat/munka/cikk/munka-ausztriaban/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.05.14. 14:28
sziasztok,

friss, sajnos nem túl jó hírek Eplényből:
"A talaj már most rendkívüli módon át van ázva és az előttünk álló napokra rendkívüli mennyiségű csapadék várható orkán erejű szél kíséretében.

Sajnos fennáll a veszélye, hogy a Malom-patak idén is elárasztja a völgyet és a Bringarénát. Emiatt arra kényszerültünk, hogy az összes felszerelést és berendezést felköltöztessük az alsó szintről az éttermi szintre.

Úgy gondoljuk, hogy minden szükséges óvintézkedést megtettünk. Reméljük, hogy a Holle Anyó síháza köré épített betonvédmű meg tudja fékezni a vizet és megvédi a Bringarénát!"

reméljük hogy nem fog nagy kár keletkezni és hamarosan folytatódhat a nyári szezon a Bringarénában!
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.05.19. 15:21
Legújabb cikkünkben a tipikus hütte italokról olvashattok, reméljük tetszeni fog!

https://sielok.hu/rovat/hutte/cikk/hutte-italok/

"Az osztrák síterepeken található hütték telis tele vannak jobbnál jobb izgalmas, általában alkoholos italkülönlegességekkel. Az egyetlen probléma velük, hogy legtöbbször olyan fantázianeveken lehet őket megtalálni, ami nekünk, magyaroknak semmit nem mond, így sokan nem is tudják miről maradnak le!"
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.07.23. 14:55
Sziasztok bringások!

Kihagyhatatlan ajánlatunk van azoknak, akik szívesen mennének a következő hetekben az eplényi BringArénába!
Van néhány ajándék jegyünk, amit szívesen odaadnánk azoknak, akik vállalják hogy látogatásuk után beszámolót tesznek közzé a Síelők.hu fórumában, lehetőség szerint fotókkal!
Az első 3 jelentkezőnek fejenként 2 db 4 órás felvonójegyet ajánlunk fel, ami tartalmazza a bicikli kölcsönzést is! A jegyeket augusztus 20-ig lehet felhasználni!
Jelentkezni az iroda@sielok.hu címen tudtok!
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
Topik: Bulgária
2014.07.28. 10:07
Szia,

Ami a kabinos liftet illeti, tulajdonképpen bizonyos szempontból mindkét adat helyes lehet. A síterepen ugyanis gyakorlatilag egy darab kabinos lift üzemel, de ennek van egy középállomása, ami után a lift irányt is vált, emiatt pedig több nemzetközi adatbázis is 2 liftnek számítja ezt a bizonyos kabinost!

https://sielok.hu/images/siterkepek/banszko.jpg

A többi kérdésre reméljük tud majd valaki válaszolni aki járt már a környéken!
Előzmény: (st_robi 172818)
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.10.07. 15:34
Sziasztok,

a már jól ismert Aktivitás játék előfutáraként idén október végén egy vadonatúj nyereményjátékot indítunk a 9. Tux Gleccser Fesztiválhoz kötődően, melynek neve nem más, mint Élményjáték!

Az ősz egyetlen hosszú hétvégéjét (október 22-26.) a Hintertuxon fogom tölteni, több száz magyar sífesztiválozó társammal! Már az esemény ideje alatt is minden nap jelentkezni fogok friss élménybeszámolóval és fotókkal - erre szeretnénk buzdítani mindenkit, aki szintén ott lesz velünk!

Ha még nem tetted volna meg, regisztrálj be oldalunkra, és írd be a naptárba, hogy te is a Tuxon csúszol: https://sielok.hu/naptar/

Hazaérkezés után 1 hetetek lesz, hogy megírjátok rövid élménybeszámolótokat, kiválogassátok a legszebb vagy legőrültebb fotókat, vagy éppen hogy feltöltsétek az elkészült videókat!

Az élményeiket megosztó sífesztiválozók közül a 3 legjobbnak az értékes főnyereményeket zsűri ítéli oda, de sorsolni is fogunk, mégpedig 3 db Síelők.hu síkendőt valamennyi feltöltő között!

Részletek: https://sielok.hu/rovat/jatekok/cikk/tux-fesztival-elmenyjatek/

A Tuxon találkozunk! Hajrá!

Ági
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.10.10. 10:34
Sziasztok!

Reméljük, hogy sokaknak már is feltűnt, hogy a idén nyáron új stílust kaptak síterep infó oldalaink.

Amire viszont talán még büszkébbek vagyunk, viszont kevésbé feltűnő, hogy az eddigi 800 síterepből adatbázisunkat több mint másfélszeresére növeltük, mostmár 1300 síterepről szolgáltatunk naprakész információkat!

Ha nem emlékszel hogy néztek ki tavaly síterep oldalaink és picit többet olvasnál az idei szezon újdonságairól: https://sielok.hu/rovat/portalinfo/cikk/megujulas-siterepek/
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.10.21. 15:04
Holnap indulunk Tuxra, friss hó és kemény mínuszok várnak minket!

Eközben az irodában mindent előkészítettünk, az ajándékok már készen várják, hogy megnyerjétek őket!

Az Élményjáték részleteit itt találjátok: https://sielok.hu/rovat/jatekok/cikk/tux-fesztival-elmenyjatek/

Azoknak, akik velünk tartanak a hét második felében Tuxra, üzenjük, hogy a helyszínen is fogunk játszani! Annyit elárulhatok, hogy előnyben lesznek, akik szoktak játszani Síterepkereső játékunkkal, a többi legyen meglepetés! ;)
manufaktura2.jpg
ajandekok.jpg
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.10.22. 22:54
Mi már itt vagyunk, megérkeztünk a Hintertux gleccser lábához! Reméljük minden fesztiválozó téli gumival indult el otthonról, a határtól távolodva ugyanis egyre téliesebb körülmények fogadtak minket az utakon! Mostanra becslésünk szerint itt a völgyben is leeshetett kb. 15-20 cm friss hó! Izgatottan várjuk a holnapi napot a hegyen, jó sok havat mondanak, reméljük elbánnak vele a ratrakok!
DSC-0313.jpg
DSC-0338.jpg
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.10.22. 22:57
Ma kis kitérőt téve gyorsan leellenőriztük az új annabergi kabinos lift építését, már most nagyon ígéretesnek tűnik!
DSC-0319.jpg
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
2014.10.23. 15:36
Az előrejelzések nem hazudtak, tényleg leesett 1 méter hó a hegyen!
Sajnos a mai napon az egész síterep zárva tart a hihetetlen mennyiségű hó és a viharos erejű szél miatt.
Mi megpróbáltunk jobb híján elmenni Innsbruckba, de ez sem sikerült, ugyanis az utak is le vannak zárva lavinaveszély miatt.
Néhány életkép...
IMG-1116.JPG
IMG-1114.JPG
Van aki nem adta fel, és talált egy hegyoldalt, ahol csúszhat!
IMG-1119.JPG
IMG-1124.JPG
IMG-1129.JPG
IMG-1138.JPG
IMG-1139.JPG
IMG-1113.JPG
következőutolsó
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.