Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Peetry által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (45)Időben csökkenő Időben csökkenő
Peetry
45 élménybeszámolót írt
45
12 éve tag
2012.12.03. 23:05
Niki: középsulis egyetemi sítáborokat keress, azokat meg lehet úszni olcsón. Ha van ismerős (akár diák akár tanár) olyan suliban ahol szerveznek tábort akkor be lehet kunyerálni magad. Én így voltam tavaly 67-ért 5 napot szállással, bérlettel, úttal kajával prabchlben.

fulben: énis kezdő vagyok, de a nyakamat teszem rá hogy nem terheled az első lábad, csak azt hiszed. Terhelj előre nyugodtan, kicsit be is dőlhetsz esésvonalba, ne félj a bukfenctől. Hugom is így volt hogy ez az erőből csakazértis arramenj. Kb derékből forgatta a deszkát. Aztán mondtam neki hogy ne fosson hogy elesik, csak egyszer merje megcsinálni, utána csak annyit mondott: ja, ezt így is lehet?
Bár én nem vagyok oktató, meg még haladó se, de frissen emlékszem, mikkel küszküdtem, és hogyan tanultam meg.
Először kicsit félelmetes érzés hogy egy lejtőn gyorsulva még bele is dőlsz, mintha gyorsítani akarnál, de kanyarhoz én úgy vettem észre ez kell.
Előzmény: (Nikki1156 144828)
Peetry
45 élménybeszámolót írt
45
12 éve tag
2012.11.05. 21:11
Mint már eddig is láthattad, ahány ember annyiféle válasz. Van aki kacsát javasol, van aki azt egyáltalán nem. Én tavaly kezdtem, +- 15 fok. játszottam 3-4 fokot erre-erra mindegyikel, de különbséget nem éreztem. Kezdőnek szerintem tök mindegy, csak kényelmes legyen úgy ahogy. A kacsa szerintem azért jobb, mert stabilabban tart, kénytelen vagy rogyasztani. De ez csak privát vélemény.
Előzmény: (Nikki1156 142577)
Peetry
45 élménybeszámolót írt
45
12 éve tag
Topik: Snowboard
2012.08.11. 15:14
Üdv!

Van valakinek tapasztalata deszka matricázással. Konkrétan azt tervezem, hogy csináltatok a teljes felületre egy matricát, amire valami tetszetős mintát varázsol nekem egy grafikus. Csak nem tudom, hogy mire lehetne ilyet nyomtatni, ami bírja a gyűrődést (víz, hő) és nem válik le 1 hét után.
Ha valakinek van tapasztalata hasonlóban, akkor szívesen vennék bármilyen ötletet.
Peetry
45 élménybeszámolót írt
45
12 éve tag
2012.02.26. 12:42
Sziasztok!

Tegnap (szombaton) voltunk Mönichkirchenben. Sok jóra nem számítottunk az időjárást figyelembe véve, de ami fogadott az az elképzeltnél is siralmasabb volt. Én most először voltam, a Mkircheni oldalon lévő pályákat kissé rövidnek találtam, a felvonó pedig nagyon lassú volt. A Mariensee oldalon lévő piros pálya jó lett volna, de szerintem 1 hete nem látott ratrakot, reggel 10kor olyan buckás volt, hogy csak estünk-keltünk :(. A pályákon a buckákon kívül nagyon sok volt a szemét (toboz, faág, föld), helyenként kilátszott a fű, az árnyékos helyeken, meg lefújta a szél és jégfoltok voltak.
Fagy kellenne, és legalább fél méter friss hó, hogy élvezhető legyen.
Peetry
45 élménybeszámolót írt
45
12 éve tag
2012.01.15. 15:12
Üdv!

Új vagyok a fórumon, meg a snowboard terén is. tegnap volt a második napom, és arra jutottam, hogy sürgősen be kell szereznem egy csukló, könyök, fenékvédőt, ha nem akarom ripityára törni magam. Nem szeretnék egyelőre horribilis összegeket költeni rá. Mi a véleményetek a RED csuklóvédőről, érdemes lehet megvenni? Vagy milyen protektoros kesztyűt tudtok javasolni, ami megfelelő védelmet nyújt, de nem 20k mint egy level fly.
köszi
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.