Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csiki által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (41)Időben csökkenő Időben csökkenő
Csiki
42 élménybeszámolót írt
42
19 éve tag
2007.03.02. 17:51
Szia aberlour!
Mi tegnap értünk haza Kopaonikról. Két szállásunk volt. Egy napot Brzece-n, lent a faluban, a Hotel Juniorban töltöttünk. Csak jót tudok róla mondani. Az idei szezonra újították fel. Kiváló svédasztalos reggelivel és vacsorával mindössze 7000 Ft-ba kerül. Mivel most csak 1500 m felett van hó, nem tekinthető pályaszállásnak. A hegyen lévő siközpont egy 18 km-es szerpentin úton érhető el. (kb. 25 perc alatt kocsival.)Ülőfelvonó is üzemel, de az lassúbb- visszatérni a faluba síléccel még ideális hóviszonyok esetén is meggondolandó, a kemény fekete pályák miatt.
Érdemes eurót vinni és a határon vagy Kopaonikon dinárra váltani (forintot nem fogadnak el a szerb határon, Horgoson lévő pénzváltóban sem)
A Rtanj nevű pályaszálláson voltunk a többi napon, de ezt senkinek sem ajánlanám, nagyon üttörőtábori jellege van (emeletes ágyak, gyenge koszt, higiéne hiánya). Igaz csak 5200 Ft-ba került. Néhány ezer Ft-ot rászánva érdemes valamelyik felvonó közelében szállást keresni. mert gyakorlatilag átsielhető az egész pályarendszer. Címek: http://www.skijanje.co.yu/ -n (Ski centri > Kopanonik > Cene na Kopaoniku )
Síbérlet árak:
http://www.eng.infokop.net/ A kaució 400 dinár. 1 euro 80 dinár. 1 dinár 3,2 Ft. Síbérletet a Hotel Grandban (is) lehet váltani. Ez utóbbit szívből ajánlom szállásnak is. kb. 20 m-re van 2 ülőfelvonótól. Igaz viszonylag drága, de az apartmanos részlegben akár 4000 dinárért is meg lehet szállni március közepén.
Most ennyi. Ha bármi érdekel, írj!
elsőelőző
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.