Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bodor Norbert által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bodor Norbert
4 élménybeszámolót írt
4
12 éve tag
2018.01.02. 14:38
Kedves Síelőtársak!

Egy sajnálatos baleset végett nem tudunk elmenni a jól megérdemelt Januári síelésünkre. A Szálloda nem adja vissza a befizetett előleget, megpróbálom itt értékesíteni a szállást. Szeretnélek megkérni Benneteket, hogy ha valakit érdekelne a dolog vagy tud olyat, akinek szándéka van síelni menni és még nem talált szállást, az jelezze felé ezt a lehetőséget. A síelés Ausztriába szólna, Murau síterepén. A Hotel Waldschlössl-ben lenne a szállás,ami magyar tulajdonban van és magyar személyzettel rendelkezik. A foglalásunk 2 felnőtt, 1 gyerek, félpanziós ellátására szól. A Hotel pályaszállás, pár lépésnyire a felvonótól. A részleteket privátban elküldöm. Január 24-28 lenne az időpont.A 20 354 8820 ill. bodor.norbert@mile-kft.hu címen elértek.

köszönöm

Bodor Norbert
Bodor Norbert
4 élménybeszámolót írt
4
12 éve tag
2014.01.25. 13:49
Most érkeztünk haza Annaberg im Lammertal-ból, ahol fantasztikus 6 napot töltöttünk el. Nem indult jól a megérkezésünk, hisz a hőmérők +13C mutattak.A völgyben sehol sem volt hó, de a faluban lévő pályán sem.Átnéztünk gyorsan autóval az ehhez a régióhoz tartózó Russbach-ba, hát itt sem kecsegtetett sok jóval a hóhelyzet.Majdnem sírtam, de azért bizakodó maradtam. A szállásunk Annabergben volt a Sporthotel Dachstein West-ben, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon finom ételek, udvarias magyar személyzet, tiszta, szép szállás.Hála isten a közelben elég sok népszerű és nagy síterepek vannak, egy kis autókázással könnyen elérhetőek. Első nap Zauchenseet választottuk, ahol remek hóviszonyok fogadtak minket. Jó pályák vannak, inkább csak jól síelőknek ajánlanám. Az aljában van egy kis gyerekpark is kialakítva, fedett varázsszőnyeggel.Második napon is ide tértünk vissza, hisz még nem volt megfelelő az időjárás, hogy kipróbálhassuk Dachstein West sípályáit. A harmadik nap meglátogattuk a híres Obertauerni katlant, sajna hatalmas szélben,ködben, havazásban sokat nem láttunk belőle.Biztos jó lehet, ha szép napos idő van, de így, hogy rossz idő van, szinte élvezhetetlen. Majdnem minden pálya a fahatár felett van, nem látni semmit. Nekem nem jött be. A negyedik és ötödik nap végre havazott Dachstein régióban, nagyon jó pályák vannak, főleg Gossaut tudom aánlani. Az aljában nagyon jó gyerek park van, varázsszőnyeg,ügyességi pályák, tehát minden ami kell a kicsiknek. Fent széles, hosszú pályák, sok Hütte, barátibb árakon, mint az elöző két síterepen. Én csak ajánlani tudom ezt a terepet, nagyon szép a kilátás, nincs akkora tömeg, élvezhető a síelés!
Bodor Norbert
4 élménybeszámolót írt
4
12 éve tag
Topik: Tauplitz
2012.01.30. 18:01
Sziasztok!

Most jöttünk haza Tauplitz-ről 6 napot voltunk ki.Nekem is vegyes érzéseim vannak a hellyel kapcsolatban. Aki havat akar látni, annak ajánlom nagyon a helyet, hisz van most kint dögivel kb.4m. Majdnem minden nap esett,csak 1 nap volt igazi csodás napsütéses. Ilyenkor tényleg fantasztikusan gyönyörű a hely. A pályákról nem sók jót mondanék, nagyon rosszul vannak összerakva, ilyet még Ausztriában nem tapasztaltam. Borzasztóan sokat kell "talpalni,botozni" az első szakaszokon (ha Tauplitz-ről mész fel).Már a "buborékos" felvonó menetideje is kiakasztó (20perc alatt visz fel--átszállással). Amikor felérsz nem tudod merre menjél,katasztrofálisan van kialakitva.Mi lecsatoltunk mindíg, aztán kb.50m séta, újra lécre kb.500m csúszka--nagyon lanka,majd újra séta az első normális felvonóig, ami végre már normális pályákhoz visz.Ha már idáig eljutottál, akkor már élvezhető a terep, bár nem ajánlom kezdő síelőknek. Rengeteg magyar van, nem kell nyelvtudás, hisz a hüttékben is mindenki magyar. Nem akarok reklámot csinálni az egyik hüttének, de az ADLER HORST nagyon jó választás. Jó kaja, udvarias kiszolgálásban lesz része annak aki ide csúszik be.
Összegezve közepes síterepnek találtam a helyet, de nem valószínű, hogy még egyszer visszajövök ide. Ennél Ausztriában vannak sokkal jobb terepek is.
Bodor Norbert
4 élménybeszámolót írt
4
12 éve tag
2012.01.09. 09:15
Sziasztok!

Szeretném segítségeteket kérni!
23-án megyünk Tauplitz-ra síelni 1 hétre és szeretnénk átugrani Loserba esti síelésre is.
Mindenhol kerestem már, de nem találok róla adatot, hogy mikor-melyik napon vannak esti síelések ezen a síterepen?
köszönöm előre is az infót!

jó csúszást mindenkinek!

üdv

Norbi
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.