Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

superG által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
superG
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2008.11.20. 15:32
Sziasztok
Bocs ha valakinek belemásztam az érzéseimbe, én csak azt meséltem el, amiket én éltem át, amiket velem osztottak meg. Nem állt szándékomban lehúzni a meexet, mert ha nagyon szarul csinálnák, úgysem lennének már a piacon. Meg amúgy is szerintem semmi gond azzal, ha valaki a rossz élményeit is leírja egy ilyen fórumban, mivel a sztárolás úgyis megy.:) Én nem velük megyek, mert a tavalyi társaság bevállt, másrészt a 3000 embert kicsit azért soknak találom, főleg Franciaországban, akik azért nem igazán szeretik a magyarokat. Annál inkább a rendőröket rájuk küldeni.:)Na mindegy. Természetesen mindenkinek jó havat és mégjobb bulikat kívánok, mindegy, hogy kivel utazik.:)
SuperG
superG
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2008.11.18. 13:28
Szia Feri!
Hát sajna én konkrétan nem voltam még velük síelni, de tavaly ahol voltunk, Superdevolyban, oda ők is szerveztek egy partyutat. Úgyhogy csak másodkézből tudok nyilatkozni, bár az sem épp pozítív. Én is csak rosszat hallottam róluk. A programok közül semmit nem szerveztek meg. A pókerre azt mondták, hogy ha akartok játszani, szerezzetek cuccot hozzá és oldjátok meg. Az ingyen pia annyi volt, hogy mindenki kapott 2*4 cl Unicum next-et. A többi a mi síoktatóinkkal itták el a szervezők! (tudom, mert láttam) Azóta megismertem egy srácot, aki szintén velük volt tavaly ott ahol te, és hát ő sem megy velük idén. Azt mondta, hogy a szervező srácok egész héten be voltak tépve, semmiben nem segítettek, sőt még állítólag ordíbáltak is velük, mikor 3szorra visszatérve a discoból, ahova nem engedték be őket azt merték mondani, hogy nincs buli. Na mindegy. "Sajnos" saját tapasztalatom tényleg nincs velük, de egyenlőre asszem nem is lesz. Mi a partycamp-el megyünk síelni, velük eddig még nem volt gond. remélem idén sem lesz.:)
Amúgy meg szerintem túl sok energiát meg pénzt fektetett idén a snowattackbe a meex, hogy meg merje játszani amit eddig. Bár ki tudja?!
SuperG
superG
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2008.11.07. 16:54
Szia Jázmin!
Tavaly mi is voltunk Superdevolyban a partycamp-el. És nekünk szintén nagyon bejött, úgyhogy idén is velük megyünk. Maradunk a jól bevált csapatnál.:) Sajnos a másik csapatról nem tudok nyilatkozni, mert hozzájuk eddig még nem volt szerencsém. :(
Ami viszont olasz mellett szól, hogy nem kell annyit utazni. :)
superG
superG
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2008.11.06. 16:22
Hát sajna nincs túl sok hozzászólás ehhez a síterephez. :( Pedig szívesen fogadnám ha valaki írna róla még pár mondatot. Bár február 1e után mi is nyilatkozhatunk, mivel idén ide megyünk a partycamp.hu -val. Csak az még olyan messze van.:(
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.