Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

zotty által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
zotty
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
2014.03.16. 10:17
Sziasztok!

Ausztria Bad Kleinkirchheim.

Tegnap jöttünk haza 6 verőfényes napsütéses "síelés" után.
22 éve síelek, az elmúlt 14 évben Olaszország Tre Valli terepein jártam. Gondoltam kipróbálok egy közelebbi helyet, hogy ne kelljen annyit utazni. Bár ne tettem volna. Nem vagyok kezdő, bármelyik pályán lejövök, de ilyen pocsék pályákat amik itt voltak.... Szóval biztos nem pocsék meg van ennél rosszabb, de ha valaki megkóstolta az Olaszokat, akkor többé nem vágyik ide. Sógorok sz@rtak a pályákra, két naponta rakták "rendbe", hóágyúk már nem mentek. A kevés olvadt szmötyit feltolták amit pont egy óra alatt túrtak szét a síelők, pedig igen kevesen voltak. Oké meleg is volt, én is hülye vagyok minek márciusban megyek, de annyi jót mondtak, hogy napfény meg rövid ujjú póló. Hát ez nem jön be.
Gyakorlatilag ebéd után lehetett haza szállingózni, mert nem volt pálya, amin biztonsággal le lehetett menni. Jég és hókása-buckák maradtak fent.
A szállás sima apartman, tiszta, igényes semmi gond, de Internetet már csak pénzért adnak. Nem nagy összeg csak hát a gesztus jól esett volna.
Azt gondoltam fél áron megúszom az Olaszokhoz képest, de ha számolom, hogy fele annyit sem tudtam síelni, és még nem is élveztem akkor nagyot buktam rajta.
Igazából az oktatók, mindig mondták hogy micsoda különbség van a két ország terepei között, hát most saját bőrömön tapasztaltam meg. Mindenkinek ajánlom, hogy vegye egyszer a motyóját, szorítsa össze a fogát és menjen el a Dolomitokba Tre Valli: Bella Monte, Carezza, Passo Rolle stb... síterepeire és élvezze kicsit másképpen ezt a sportot.
zotty
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
2013.03.03. 17:44
Sziasztok!

Most értünk haza Tre Valli-ból. Bejártuk jó részét (Bella Monte, Molino, San Pellegrino), és mint az elmúlt 8 évben, most sem lehetett csalódni benne. Imádom az olaszokat, bár egy kukkot sem értek olaszul, mindenki hajlandó megszólalni angolul. Ismét a Rekreál csapatával voltunk. Stéger Andris, Kovács Péter, és Petra, újra nagyszerű élményekkel gazdagított bennünket. (Keressétek őket....!) Idén is volt profi oktatás, esti programok, kori-hoki, videós elemzés, kicsiknek csokiszedés sílécen, na és persze a hét végi nagy verseny.
Az időjárás most egy kicsit csalóka volt, 2 nap hózápor, 1 nap picit felhős, de 3 nap hamisítatlan szemkápráztató napsütés. A pályák szokás szerint csodálatosan karbantartva. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, a nagy távolság ellenére. Végül egy fotó a mostani csapatról...
DSC-7461.JPG
DSC-0269.JPG
DSC-7486.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.