Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Masoj Hunette által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
Masoj Hunette
8 élménybeszámolót írt
8
21 éve tag
Topik: Sachticky
2006.02.26. 15:19

Tegnap voltunk. Azt kell, hogy mondjam, ár-szolgaltatás szempontjából megéri, mert szlovák viszonylatban egyáltalán nem kell sokat sorba állni a felvonóknál és így lehet folyamatosan síelni. A pályák szépen, rendesen voltak rattrakolva, jó kemények voltak, néhol kissé jeges (fekete).Kezdő síelőknek viszont nem ajánlott, mert még a kék pályák is inkább pirosnak felelnek meg sztem, igazán lankás pálya nincs nagyon. A felfelé vezető út felső szakaszát kicsit jobban szórhatták volna, mert a felső parkolóba már csak lendületből lehetett volna felmenni olyan jeges volt az út (gyk. kipörögtek a kerekek). Aki elször megy nagyon figyelje a kicsi útirányjelző táblákat, mert nehezen észrevehetőek, érdemes térképet nyomtatni a limba.sk-ról van részletes.
Masoj Hunette
8 élménybeszámolót írt
8
21 éve tag
2004.10.21. 13:17

Látom, nincs túl sok hó :-((( Info kellene arról, hogy az okt30-31-nov1 hétvégére kinyitják-e az összes pályát. Vki tud erről vmit?
Masoj Hunette
8 élménybeszámolót írt
8
21 éve tag
Topik: Unterberg
2004.03.16. 14:32
A 7végén felkerestük ezt a helyet, mivel itt a neten sok jót hallottunk róla és tényleg nem kellett benne csalódni. Csodálatos a hely, remek pályák vannak, szerintem rendesen karban vannak tartva. Nekem különösen a FIS pálya tetszett. Nagyon hangulatos a parkolóba levezető kék pálya, ami sziklaszurdokok között kanyarog. Különösen kellemes volt, hogy hétfőn alig lézengtek páran, így a lifteknél nem kellett semennyit sem várakozni. Az sem egy elhanyagolható szempont, hogy osztrák szinten rendkívül olcsóak a bértletárak.
Egy negatívum, hogy nem találtunk szállást és a kocsiban kellett aludnunk. Vki nem tud esetleg vmilyen olcsó szálláslehetőséget itt a közelben?

MH
Masoj Hunette
8 élménybeszámolót írt
8
21 éve tag
2004.03.07. 18:43
Hello Athec!

Én ma voltam, de ugratókkal nem találkoztam :-( Annál inkább kövekkel a pálya középső szakaszán, pedig a honlapjukon azt írják, hogy 100% kőmentesítve! Ennyit erről. Amúgy tényleg van fejlődés a korábbi évekhez képest, a síbuszokra max. 2 percet kellett várni és secperc alatt felértek. A felvonóval nem volt érdemes menni, mert arra viszont sokat kellett várni. Sajnos az északi pályát még mindig nem lehet használni, ill. lemehetsz rajta, de gyalog kell felmenned, mert a felvonóját csak egyesületi tagok használhatják.
Masoj Hunette
8 élménybeszámolót írt
8
21 éve tag
2004.03.06. 09:02
Érdekelne, hogy vki járt-e már a tárgyban szereplő helyeken. Esetleg beszámolhatna a tapasztalatairól...
Masoj Hunette
8 élménybeszámolót írt
8
21 éve tag
Topik: Donovaly
2004.03.04. 23:26
Mi a Bp. - Parassapuszta - Zvolen - Banska Bystrica útvonalon szoktunk menni. Lényegében ez a legrövidebb. Azt bele kell kalkulálni, hogy hétvégenként a sok síelő miatt jelentős lehet a várakozási idő a határon. Zvolen és BB között lehetőség van elkerülni a gyorsforgalmi utat - a szemétség, hogy nincs semmilyen figyelmeztető tábla, hogy fizetős az út - ehhez be kell menni Zvolen centrumba, majd azt hiszem Sliac felé kell menni.
Egyszer mentünk Balassagyarmat felé is - ott nem kell várakozni a határon - de időben ez sokkal több, mert egy rendkívül kanyargós hegyi úton kell menni, ahol általában az útviszonyok is rosszabbak, mint a 66-oson.
Masoj Hunette
8 élménybeszámolót írt
8
21 éve tag
Topik: Bánkút
2004.02.27. 17:38
A honlapjuk - https://www.bankut.hu - azt írja, hogy ma beindították a felvonókat és a hétvégén is menni fognak. 25 cm hó van.
Masoj Hunette
8 élménybeszámolót írt
8
21 éve tag
2004.01.31. 22:09
Sziasztok!

Ősszel volt egy részleges bokaszalagszakadásom. Azóta már több mint három hónap eltelt. Ma csúsztam egyet a Normafán. Még néha belenyilalt a fájdalom, de nem volt vészes, egész simán lejöttem, bár kicsit visszafogottan. Mi tapasztalatotok, mennyire lehet ezzel a későbbiekben síelni? A doki akár már december közepén engedett volna síelni, de akkor még nem mertem lécre állni.
Esetleg vmi jó rögzítési megoldást tudtok (a fáslin kívül)?

Masoj Hunette
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.