Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kreischberg rendezi a freestyle és snowboard VB-t

2014.11.14. (x) szponzorált cikk

A 2014/15-ös síszezonban a murau-kreischbergi régió VB lázban ég! 2015. január 15. és 25. között itt rendezik meg egyszerre két sportág számára is a világbajnokságot: a freestyle sí és snowboard versenyzők legjobbjai itt mérettetik meg magukat!
11 nap alatt 23 versenyen 50 nemzet mintegy 1000 sportolója képviselteti majd magát és küzd meg az érmekért! A nézőközönség igen látványos sportágakat követhet, legyen az éppen a sí- és snowboard cross pályán, a félcsövön (Halfpipe), vagy éppen az óriáskidobón (Big Air)! További információk a VB-ről: www.kreischberg2015.at

Pihentető síelés a VB alatt

A kreischbergi dupla VB versenyének mindegyike a VB-Arénában, a völgyállomásnál kerül megrendezésre, így az egész fennmaradó síterepet kihasználhatják a síelni és boardozni kívánok.

A síterepünk
Kreischberg: trendi és hóbiztos!

Kreischberg igen széles, tökéletesen karban tartott pályákkal rendelkezik mintegy 40 km-es összhosszúságban, melyeken garantáltan álom lesz a carvingozás és a boradozás!
Az új sláger a 10 személyes felvonó: az ide látogatókat kényelmesen és gyorsan szállítja 1600 m tengerszint feletti magasságból 2050 m-re. A hegyállomásról közvetlenül elérhetők a Rozenkranz pályái a különböző felvonókkal.

Ehhez társulnak még a kreischbergi "extrák": sebességmérő pálya, sífutó pálya, hófánk csúszda, trambulin, dinóvilág és "Yabaa Dabba Doo-világ". A gyermekekre is gondolva: egyes családi lesiklópályák mellett a kisebbek a kreischbergi trambulinon is kitombolhatják magukat.
Annak érdekében, hogy az első csúszások könnyebben menjenek, a kezdők próbálkozhatnak a varázsszőnyeggel ellátott gyerekvilágban, mielőtt a "Kreischi" gyakorlóliftet használnák.

Családi napok
A Murau-Kreischberg régió minden családnak különleges ajánlatot kínál - az úgynevezett "Családi Napok" keretében, amely 2014.dec.5-19. és 2015.márc.16-ápr.6. között hatalmas árcsökkenéssel várja az ide látogató családokat: legalább az egyik szülőnek fizetnie kell a síbérletet, így a gyermekeik (15 éves korig) ingyen síelhetnek. Az ár min. 2 napos, Murtal vendégkártyás síbérlet vásárlása esetén érvényes!
Copyright: TVB Murau-Kreischberg / ikarus.cc
Copyright: TVB Murau-Kreischberg / ikarus.cc
Kreischbergi üdvözlő rendezvények
A legtöbb esemény a karácsonyi és szezonális ünnepekhez kötődik. A vendégek láthatják például a kreischbergi sportegyesület új tehetségeinek zászlóparádéját is. Ezután a sí- és snowboardoktatók nemcsak a profi tudásukat, hanem látványos elemeket is bemutatnak. További fénypontok a Kreisch Indios ugrások - freestyle az óriáskidobón, a nagy tűzijáték és a különböző pályaeszközök parádéja.
Időpont: dec.27., jan.2., febr.1., febr.8., febr.15. általában 17 órától a kreischbergi völgyállomásnál. www.murau-kreischberg.at

Frauenalpe
A családi eldorádó 100 % hóval! A Frauenalpe a Murau-hegyekben, közvetlenül a történelmi Murau város felett található, titkos utazási tipp az ott lakók szerint. A síterep 1500 - 2000 m magasságban helyezkedik el; 5 húzós felvonó, 36 hektárnyi pályaterület áll rendelkezésre a tökéletes síélményhez. A pályákon minden nehézségi pálya megtalálható, így ideális mind a családoknak, mind carvingolóknak és snowboardosoknak.
A Frauenalpe síterepének különlegessége a 100 % -ban természetes hó élvezete az összes lesiklópályán. Mindenekelőtt a családok preferálják ezt a síterepet.

Téli élmények a sípályákon kívül
Murau-Kreischberg régió csodás környezetbe invitálja a sífutókat a maga pályáikkal. Vezetett hóbakancsos túrák, jégkorcsolya és szánkópálya teszi még kalandosabbá a téli időtöltést. Az ottani turistaegyesület az éjszakai síelőknek egy saját heti programot állított össze, amiből következik, hogy minden nap valami új élményben lehet része az embernek. Élje át a szabadság érzését! Esténként kulináris élvezetekkel gazdagodhat, majd kipihenheti az élménydús, aktív napokat.
Copyright: TVB Murau-Kreischberg / ikarus.cc
Copyright: TVB Murau-Kreischberg / ikarus.cc
A kitüntetett Murau-Kreischberg régió
Decemberben a Murau-Kreischberg régió 17 kilométernyi, idilli környezetben elhelyezkedő sífutópályája megkapta a hivatalos elismerést. Természetesen a kitüntetett pályák ingyen állnak a vendégek rendelkezésére.
További információ: www.murau-kreischberg.at

Murtal vendégkártya!
Minden egy kártyán, így lehet spórolni!

A Murtal vendégkártya vonzó szolgáltatásokat és számos kedvezményeket ajánl Önnek. A kártyával 10 %-ot spórolhat a síbérleten (legalább 1,5 napos bérlet vásárlása esetén). Váltsa ki az ingyenes Murtal vendégkártyát, és élje át az élménydús szabadnapokat Murai régióban!

Kapcsolat:
Tourismusverband Murau-Kreischberg
Liechtensteinstraße 3-5, 8850 Murau
www.murau-kreischberg.at
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
AKCIÓ
Pension Kreischberg/Egger-Feiel
Hangulatos kis osztrák családi panzió szobákkal és egy új apartmannal Kreischbergtől 5 percre. Szolgáltatásai: reggeli, szauna, wifi, síbusz, játszószoba, társalgó.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
FerienPark Kreischberg
Családbarát üdülőfalu 2-8 fős faházakkal, valamint apartmanokkal a kreischbergi kabinos lift völgyállomásától 4-500 méterre. Központi wellness részleg medencével, szaunákkal és pihenőteremmel. Félpanzió külön rendelhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.