Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ezek is jól jöhetnek egy síelésen

2023.12.06. (x) szponzorált cikk

Amikor egy sítúrára pakolunk, vannak dolgok, amik biztosan nem maradnak ki a csomagból. Ilyen a sífelszerelés, a kabát, a síszemüveg, az aláöltöző, személyes okmányok, pénz, bankkártya. De mik azok, amikre talán elsőre nem gondolunk, viszont aztán nagyon tudnak hiányozni?
Kép: canva.com
Kép: canva.com

Kütyük

Hogy megörökíthesd a legjobb pillanatokat, legyen nálad olyan kamera, amit akár a sisakodra is rögzíthetsz, a közös selfie-khez pedig úgyis ott lesz az okostelefonod. Ha nem akarod a legújabb készüléked a sípályára vinni, akkor egy használt mobil is jó, ha nálad van, például a régebbi iPhone telefonok erre a célra megfelelnek.

Az egész napos közös síelés és hüttézés után jól eshet egy kis egyedüllét, például egy e-könyv társaságában. Mivel kis helyet foglal, az e-könyv olvasód se hagyd otthon.

Nem kifejezetten kütyü, de utazás előtt nézd meg, hogy a műszaki eszközeid kompatibilisek-e a célországban szabványos dugaljakkal vagy szükséged lesz-e átalakítóra.

Fürdőruha, fürdőnadrág

Egy átfagyott nap után csobbanhatsz a szállásodon vagy a közelben egy kellemesen meleg medencében vagy jakuzziban. Ne az legyen a visszatartó erő, hogy nincs nálad fürdőruha vagy fürdőnadrág. Ráadásul szauna is egész sok helyen van, viszont arra figyelj, hogy helyenként eltérő lehet a szaunázás kultúrája, és van, ahol ruhamentesek a kabinok.

Sörnyitó, dugóhúzó

Amikor este összegyűlik a társaság, és meginnátok egy-két pohár bort, nagyon bosszantó lehet, ha nincs egy dugóhúzó, amivel ki lehet nyitni a palackot, és az egyetemi évek alatt megtanult módszereket kell bevetni. Legyél te a társaság sztárja azzal, hogy van nálad egy dugóhúzó és egy sörnyitó.

Füldugó

Aki valaha átélte már, hogy egy szobába került egy hangosan horkoló emberrel, annak biztosan alapfelszerelés az utazópakkjában a füldugó. Ha eddig szerencsés voltál, és ezt megúsztad, akkor ne kísértsd a sorsot, és tegyél be egy füldugót a biztonság kedvéért a táskádba. Ha pedig tudod magadról, hogy néhanapján horkolsz, akkor az egy kedves gesztus, ha azért van nálad, hogy a szobatársadnak odaadhasd.

Napestig lehetne folytatni a sort a hasznos dolgokkal, mint fényvédő krém, izomlazító, utasbiztosítási kötvény vagy éppen az autóhoz szükséges hólánc, buszos utazáshoz a nyakpárna vagy épp a kötés meghúzásához csavarhúzó, de most pont olyanokat szerettünk volna összegyűjteni, amik talán elsőre nem jut eszünkbe. Reméljük, adtunk hasznos ötleteket.


KAPCSOLÓDÓ CIKK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.