Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

kisgyerekes család kerestetik

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Chopoker
422 élménybeszámolót írt
422
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: kisgyerekes család kerestetik
2014.10.17. 11:04
Meglehetősen udvariatlan dolog mások segítőkész véleményét ilyen módon megpróbálni elnyomni. Én folyamatosan figyeltem arra, hogy irományom 1 szubjektív vélemény legyen, nem észt osztottam, hogy ez csak és kizárólag így jó, míg egyes nagy tapasztalatúak bátorkodnak kategórikus kijelentéseket tenni:"Ne hallgass olyan tapasztalat nélküli javaslatra..."

Igazi újságírói fogás, ismeretlenül mások irományát alaptalanul sárba tiporni, (vajon honnan tudható, hogy tapasztalat nélkül írtam véleményt?), valamint teljesen inkorrekt úgy idézni, hogy a jelentőséggel bíró első szó véletlenül elfelejtődik leíródni. Még szerencse, hogy a sporttárs volt annyira önkritikus, hogy leírta saját maga elkövetett hibáit is.

A lényeg, hogy segítőkészek legyünk egymással, és ne ellenségeskedőek! Persze van akinek jó érzés, hogy majd én mondom meg a tutit, a másik férebeszél. Nem lehet, hogy valaki ezt tapasztalja, valaki azt? Vagy minden gyerek ugyan olyan?

A döntés mindenkinek saját kezében van, csak jól kell tudni összeollózni a véleményeket.

Persze tök jó, ha együtt játszanak a kiscsávók fetrengve a hóban, két ünnep között Ausztriában, 2-300e/család, de emberek kinek van erre "energiája"?

Játszani a Tesco játszóházában ingyen is lehet, mi drága pénzért inkább síeltünk, és nem a többi gyerekkel foglalkozunk még 3év alatt. Nem tudom ki mennyire emlékszik vissza 3év alatt a kisgyerek nagyrészt egyedül játszik, vagy a szülőn lóg folyamatosan. E kettő ötvözetének az eredménye az, hogy 3 éves korra el lehet jutni oda, hogy reggeltől zárásig 1 nagyobb megállással együtt síel a gyerek szüleivel...mindezt 3évesen és délutáni alvás nélkül!

Borzasztó ez a világ, vannak ilyen rabszolgatartó szülők is, akik rákényszerítik a gyerekre, hogy Neked 3évesen már síelned kell! De borzasztó némely gyerek is...mindezt mosolyogva és sikongatva tűri!

Sporttársak, tiszteljük egymás véleményét egy kicsivel jobban!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.