Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

botocska által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
botocska
4 élménybeszámolót írt
4
10 éve tag
2018.11.26. 16:00
Családunkat 1 éve fertőzte meg a "síelés lakókocsival" nevű betegség, mi sem gondoltuk, hogy ez egy élvezhető, de még azt sem, hogy ez egyáltalán működő dolog lehet , de a rövid idő alatt is már sikerült többi lakókocsis barátainkkal 27 napot a sípályán töltenünk....
Nekünk annyira bejött ez a módja a síelésnek hogy nem is
kívánunk belőle kigyógyulni, ill. nem is szeretnénk többet úgy menni , hogy a lakókocsi nem áll ott a pálya szélén.... és itt van a lényeg!!!! Mi nem megyünk este a "jó szeles, minuszos nap után" a lakókocsiba, hanem naponta 2x-3x is odacsúszunk, begyújtjuk a grillsütőt, főzünk egy teát, esetleg ne adj isten kibontunk egy sört..., majd megyünk tovább. a síelés után is a többi síelővel beszélgetünk az elő sátrakban vagy éppen a lakókocsi előtti hóbárban....nincs egy nagy lakókocsink,de még egyszer sem merült fel, hogy nagyobb vagy melegebb kellene pedig néha 6-8 gyerek kártyázik este az aszalnál!

a fűtés miatt senkinek nem kell izgulnia, (egy wifis konnektorral akár itthonról is be lehet kapcsolni a fűtést) a gázfűtés pedig tökéletesen működik(a duo kontroll kötelező!) tudomásom szerint még senki sem fagyott meg, de még csak nem is szoktak fázni:-))).. aki nem hiszi, nézze meg a pihent agyú videónkat ebben a fontos témában!
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:


én bíztos vagyok benne, hogy aki egyszer kipróbálja azt a formáját a lakókocsizásnak az jobban várja majd a telet mint a többi évszakot!
botocska
4 élménybeszámolót írt
4
10 éve tag
2014.09.20. 12:13
49. hétre (12.06-tól) keresek 2 fő részére kiadó apartmant.
both@x-ballon.hu vagy 06709464646
botocska
4 élménybeszámolót írt
4
10 éve tag
2014.01.08. 21:14
hogy hívták a ski iskolát? ki volt az oktató?
A kislányomat a Skischule Mayerbe vittem és nem akart hazajönni.
Balázs "bácsi" volt az oktató (persze neki is van osztrák főnöke:-)
Eur 22,50 volt a csoportos 2 óra ami szerintem rendben van különösen úgy, hogy az öt nap alatt nagyot fejlödött. elment privát oktatásra is ami
tényleg sokba került viszont még többet használt!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.