Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

cica01 kiemelt beszámolói
cica01
1 élménybeszámolót írt
1
16 éve tag
Olaszország
Paganella
2008.02.22.
Sziasztok,én is nemrég értem haza Molvenoból.Az idő,a pályák,a szállás, a kaja jó volt, viszont szeretnék hozzászólni Luca üzenetéhez.
Jobban mondva osztani kettővel és leírni hogy mi is történt. Valóban volt hazafelé egy apróbb balesetünk, és úgy gondolom hogy a gépkocsivezetők(!-nem sofőr kedves jogászok és orvosok) -nek köszönhető hogy nem lett nagyobb baj és viszonylag gyorsan megoldva a problémát folytathattuk az utunkat hazafelé.
Szó nem volt róla hogy életveszélyben lettünk volna.Sikeresen megúsztuk egy koccanással amiben, mint a rendőri intézkedés is megállapította vétlenek voltak a gépkocsivezetők. Én továbbra is szívesen utazom a Szalai-busszal, számomra már több úton bizonyítottak.Kedves Luca, lehet,hogy jobban járnak az utastársak és a gépkocsivezetők is ha legközelebb egyénileg utazol sielni.(Viszont kíváncsi lennék ha netán történik veled vlmi az úton, akkor kit fogsz okolni?)
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.