Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard Magyar Bajnokság, FDG-AC Kupa

Murau - Kreischberg, Ausztria 2009. márc. 11-15.

2009.01.25. 2009.03.10. | frissítve: 2009.03.10.

Snowboard Magyar Bajnokság, FDG-AC Kupa 2009-ben már 17. alkalommal kerül megrendezésre a Snowboard Magyar Bajnokság március közepén Murauban. A hagyományos magyar bajnoki és magyar kupa futamok mellett nem maradhatnak el az amatőr versenyek, a hófoci bajnokság, a gumibelsőn csúszó kupa, és a felejthetetlen partik sem!
A snowboardosok és a freestyle síelők idén is bemutathatják az egész szezonban csiszolt látványos trükkjeiket a híres kreischbergi Big Air kidobón és a Slope Style versenyben az Airyparkban. A Boardercross és Sícross számok mellett idén is lesznek alpesi számok is mind a sízők, mind a snowboardosok számára. A Magyar Snowboard Szövetség és az Alpesi Club tapasztalt szervező csapata már javában dolgozik azon, hogy a lebonyolítás idén is az esemény rangjához méltó legyen. Az időjárás is megtámogatta az eseményt, hiszen az elmúlt héten szépen havazott a kreischbergi síterepen.

A tapasztalt "murausok" tudják, hogy a muraui bajnokság több, mint versenysorozat, igazi télzáró fesztivál. A pálya aljában a Citroen, Sprite és Smith sátrainál napközben folyamatos programok várják a versenyzőket és a nézőket egyaránt, a felvonózárás után pedig ugyanitt kezdődnek a délutáni programok: hófoci bajnokság, Ollie Jam, mindeközben pedig dj-k gondoskodnak a jó hangulatról.

Bár Murauban egyik este sem gond jó bulit találni, a szombat estére mindenki tartalékoljon még energiát, kora este mindenkit várnak a szervezők a közös "rider vacsorára" este pedig kezdődik az igazi össznépi buli, melyen már a friss bajnokokat is megünnepelhetik.

Idén először már interneten is lehet nevezni a versenyekbe, de természetesen a helyszínen ugyanúgy lehet jelentkezni a Fundango sátornál a versenyszámot megelőző napig.

Időpont: 2009.03.11–15. 5 nap, 4 éjszaka

Helyszín: Murau

Utazás: Egyénileg

Szállás: Ferien Park, Club Hotel, Relax Resort Kreischberg házias félpanziók, apartmanok Kreischberg közelében

Ellátás: Önellátás, reggeli vagy félpanzió

Bérlet: Kedvezményes kreischbergi

Biztosítás: Axa******

Árak: Lekérés alapján szallasok@alpesiclub.hu ill. telefonon a +36-1 4880312-es számon A szervezők mindenkit várnak, a rendezvényről és versenyekről folyamatos friss információ a www.fundangosports.com/murau2009 oldalon található.
KOMMENTEK

Szállástippek
Feriendorf Murau
Önálló, szépen berendezett házak Murau szélén. A környéken rengeteg kikapcsolódási lehetőség van. Akár 12 fő elszállásolására is alkalmasak a házak (70-135 m2), némelyikben pezsgőfürdő és szauna is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almdorf Stadl
Önálló faházak Stadl an der Mur szélén, Kreischbergtől 11 km, Turracher Höhétől pedig 22 km-re. A 70, illetve 100 m2 lakóterületű házak 6-9 fő befogadására alkalmasak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.