Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátra Snowboard Open Alpin beszámoló

2010.01.25. Gémesi Jóka

Mátra Snowboard Open Alpin beszámoló Mátraszentistvánon a Síparkban rendezték meg a második Port.hu Snowboard Kupa Sorozat állomást. Az alpin snowboard mezőny legjava indult a versenyen, de a ranglista első tíz helyezettje mellett eddig soha nem látott fiatal versenyzők is rajthoz álltak a legfiatalabb 9 éves volt.
A ragyogó napsütésben és jó hókondíciók mellett rendezett versenyen végül a ranglista éléről Kiss Miklós vitte el a Mátra Open kupát.

A pálya a Sípark 3-as piros pályáján 12 kapuval, vertikális „banán” eltolásokkal és ritmusváltásokkal volt kiépítve. A viszonylag könnyű pályavezetés a fiatalok és amatőrök kedvében járt, de jelentőseket lehetett hibázni az elhúzott lassító kanyarokban így 1-2 másodperces időkülönbség is előfordult a legjobbak futamai között.

Erősen összetartó csapat az alpinos, együtt mozognak a versenyekre és ez a szoros közösség itt is pedáns részvétellel és hozzáállással gazdagította a napot. A profi versenyzők segítőkészek mind a rendezésben, pálya kiépítésben, mind a fiataloknak szóló tanácsokkal – barátságos volt a hangulat.

A Sípark teljes teltházzal üzemelt, több mint ezerötszáz jegy kelt el ezen a napon, gyors reparálás után a lesikló pályát azonnal megnyitották a nagyközönségnek is.
Lezárt pályával, különsorral a liftnél és profi pálya alap és hókészítéssel készült a versenyre a Sípark is.

Az amatőröknek is élvezhető versenypálya jó ötletnek bizonyult, minél több snowboardos bevonásával legközelebb banked óriás versenyt rendeznek a Síparkban.

Eredmények:

GYEREK
  • 1. Hrustinszki Tamás (1,13,67)
  • 2. Fogarasi Ábel (1,24,69)
  • 3. Banga Viktor (1,29,56)
NŐI
  • 1. Schneider Sára (61,64)
  • 2. Viszlay Vanda (63,95)
  • 3. Horvát Dorka (66,14)
AMATŐR
  • 1. Szilágyi Ferenc (60,33)
  • 2. Márkusz Roland (62,35)
  • 3. Szita Richárd (1,18,44)
PROFI
  • 1. Kiss Miklós (51,91)
  • 2. Pátkai Marcell (52,58)
  • 3. Sümegi Péter (53,66)
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.