Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyepsí és műanyag pálya: nyílt nap a visegrádi pályán

2010.09.29. sielok.hu

Gyepsí és műanyag pálya: nyílt nap a visegrádi pályán Az október 9-10-i hétvégén nyílt napokat tartanak a Budapesthez közeli Nagyvillám sípályán, a Visegrád Síiskolában, ahol ki lehet próbálni a gyepsít, mountain boardot és síléccel, snowboarddal a műanyag pályát is. Mindenkit szeretettel várnak a pálya üzemeltetői!
Az október 9-10-i hétvégén nyílt napokat tartanak a Budapesthez közeli Nagyvillám sípályán, a Visegrád Síiskolában, ahol ki lehet próbálni a gyepsít, mountain boardot és síléccel, snowboarddal a műanyag pályát is. Aki akarja, így össze tudja majd közvetlenül hasonlítani a mozgásokat. A felvonó és a pályahasználat ingyenes lesz! A felszerelések mellett lehet majd mtb kerékpárokat és nordic walking botokat is kölcsönözni. Mindkét nap 10-18 óráig várjuk az érdeklődőket, ahol egyúttal jelentkezni is lehet majd az induló tanfolyamokra.

A tavalyi tapasztalatokból kiindulva elsősorban a hétvégi intenzív tanfolyamokra koncentrálunk, egy Visegrádon eltöltött hétvége alatt ugyanis, sok más lehetőség mellett, meg is lehet tanulni síelni illetve boardozni. A sípálya mellett kedvező áron ajánlunk faházas szállást, de természetesen a tanfolyam akár két hétvégi napra is bontható.

Hihetetlen, de igaz! Ilyet tényleg lehet hazánkban csinálni!
Hihetetlen, de igaz! Ilyet tényleg lehet hazánkban csinálni!
És, hogy miért is különleges ez a lehetőség?

Mert gyönyörű környezetben, kristálytiszta levegőn, igazi sípályán lehet az első lépéseket megtenni. A télinél kedvezőbb áron megszerzett tudást aztán a hóágyúzott visegrádi pályán már élesben tesztelheted, illetve tovább csiszolhatod, így már nyugodtan indulhatsz bármely havas lejtő meghódítására. A már profik pedig tesztelhetik sí ill. snowboard tudásukat a szezon előtti felkészülés jegyében, nagyon tanulságos lesz ígérik a visegrádi pálya üzemeltetőt.

Tavaly őszi felvételeink a visegrádi gyepsízésről
Mindenkit várnak szeretettel, reméljük sokan éltek majd ezzel a lehetőséggel!
KOMMENTEK
specialk | 2010.10.08. 22:46
Két éve kipróbáltuk párommal a gyepsít. Hát valóban jó móka volt, bár azt hiszem egy alkalom nem volt elég ahhoz, hogy valóban síelés élményt nyújtson a dolog, de sokat nevettünk egymáson (meg rettegtünk, hogy hogy is fogunk megállni a lejtőn...).

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.