Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvezményes síelés hétfőn Visegrádon!

2010.01.18.

Kedvezményes síelés hétfőn Visegrádon! Vasárnap este Budapesten is havazott, így a fővárosiak is elhiszik, hogy lehet síelni a közelben is. Hétfőnként rendkívüli kedvezménnyel várja a síelőket a fővároshoz legközelebb üzemelő síterep, Visegrád-Nagyvillám. Hétfőnként a napijegy csak 2800 forintba kerül, a munka utáni esti síelés pedig csak 2000 forintba!
A síterep helyzetjelentése a tegnapi napról, a webkamera képével igazolva az igazi téli hangulatot.

„Szerencsére tudtunk az éjszaka hóágyúzni, így megtudjuk nyitni a 2/A, kisebbik hóágyús pályánkat. Ezzel az összes hóágyúzott felület síelhető lesz. Működnek a B,C, D és F felvonók (3 tolókaros és egy köteles)

Hangulatos esti síelés Visegrádon.
Hangulatos esti síelés Visegrádon.
Az idő jelenleg még kissé ködös, de éppen ezért gyönyörűen kirakódott a fákra a zúzmara, igazi téli hangulatot varázsolva a környezetnek is. A szerpentin út természetesen hómentes, oda nem tudtunk még hóágyúzni.”

Felnőttek napijegye 2800 Ft, a félnapos jegy 2000 Ft, az esti síelésre érvényes jegy 2000 Ft-ba kerül. Gyermekeknek a napijegy 2000 Ft, a félnapos jegy 1600 Ft, az esti síelésre érvényes jegy 1600 Ft-ba kerül. Ezek az árak csak hétfőnként érvényesek!
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.