Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Világsztár volt a Hó-Show díszvendége

2008.11.07.

Világsztár volt a Hó-Show díszvendége Pénteken igazi világsztár volt a 18. HÓ-SHOW díszvendége, Fritz Strobl olimpiai bajnok lesikló személyében a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, ahol a téli sportok szerelmeseinek vásárával egy időben a 7. Spa&Wellness kiállítás is zajlik.
Az osztrák olimpiai bajnok nagy médiaérdeklődés mellett számolt be korábbi és jelenlegi életéről, miközben jól állta az autogramkérők hadát is.
Strobl az Expo Tv kérdésére azt is elmondta, hogy mind a mai napig meg-megnézi olimpiai bajnoki győzelmét, és az is eszébe jut ilyenkor, hogy micsoda gyomorszorító érzéssel állt oda a starthoz Salt Lake City-ben.
A bajnok jelenleg komolyan tevékenykedik az osztrák síéletben, e mellett civil foglalkozását, a rendőri pályáját sem adta fel. Számára különösen fontos volt, hogy megismerhette a civil életet is; e területen jelenleg a fiatalkori bűnözéssel és a droghoz kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik. Az osztrák sísport, és egyáltalán a nemzetközi síélet tekintetében célja, hogy minél több fiatal álljon fel a lécre, és tanulja meg ezt a fantasztikus sportágat, amely erőt és kitartást ad – mindemellett pedig az sem baj, ha valaki még a gyorsaságot is élvezi.

Strobl abba a kulisszatitokba is beavatta a Hó-Show látogatóit, hogy már majdnem popsztár a szomszédos országban, síelő társaival együtt ugyanis egy felkérésre cd-t készítettek, melynek bevételével mozgáskorlátozottakat támogattak. Két héten belül az osztrák poplista második helyére kerültek számaikkal, az album pedig aranylemez lett.

A hétvégén az állandó programok mellett ínyencségek is várnak a Hó-Show és a Spa&Wellness látogatóira. Szombaton ne hagyják otthon a sportfelszerelést sem, hiszen a Kellogg’s – Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness Nap keretében hazai és külföldi fitness prezenterek közreműködésével mozoghatnak a D pavilonban. Vasárnap pedig egy valódi testépítő kupa szemtanúi lehetnek az érdeklődők.

A Tv2 hamisítatlan Hütte-hangulat fogadja folyamatosan a látogatókat, töki pompos, forralt bor, sült gesztenye, míg az RTL Klub Havazin standján sztárbeszélgetések és divatbemutatók borzolják a kedélyeket. A megújult G pavilonban a Trend szigeten mindent megtalálnak a téli sportok szerelmesei: ruhát, felszerelést, a legújabb technikai vívmányokat és újdonságokat, a Magyar Szigeten pedig a hazai csúcspályák mutatkoznak be. A Síbörzének a 16-os pavilon ad otthont. Már most sokan kipróbálták a vasárnapig működő ingyenes slide- és tubingpályát, ahol bemutatókra is számíthat a nagyérdemű. A Skinemában pedig folyamatosan lehet mozizni.

A SPA&WELLNESS-en a wellness hotelek, szaunák, medencék és fitness felszerelések kínálata mellett ingyenes wellness-, fitness- és szépségszalonban kényeztetheti testét és lelkét, vagy az Activlab Egészség Szigeten tanácsadókkal beszélgethet, és ingyenes egészségügyi szűréseken vehet részt. Már az első két napon teltház volt a szalonokban.

Ráadásul a MobilShow-INFOmarket is ebben az időpontban zajlik, így az ezerarcú kommunikációról is tájékozódhatnak az érdeklődők.

A belépőjegy valamennyi rendezvényre érvényes, az árát pedig le is lehet vásárolni.

Iskolai Síoktatók egyesülete közgyűlés (9.30-13-00)

HÓ-SHOW konferenciaterem, 25. pavilon Szakmai konferencia 13 órától

13.00 Megnyitó: Bajna Gábor

13.10 Kovács Tamás Attila : Evolúció és revolúció a sízésben, a carving forradalom évtizede

13.50 Demeter Antal: Felelősség, biztonság szakmai felelősség – biztosítás

14.10 Kovács Gábor: Prevenció a felszerelésben
Téma: Öltözék, protektorok, sporteszközök biztonsága

14.30 Dr. Dosek Ágoston: Környezetvédelem, a síző és a környezet biztonsága!

14.50 Kovács Tamás Attila: Prevenció a sporttechnikában (műhibák)

15.00 Összefoglalás - üléselnök
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.