Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nyílt sí- és snowboardverseny Eplényben

2013.01.10. Intersport Síaréna

Nyílt sí- és snowboardverseny Eplényben Tizenkettedik alkalommal rendezik meg a nívós lesiklóversenyt, a Veszprémi Nyílt Sí- és Snowboard Bajnokságot. A versenynek az eplényi Nordica Síaréna ad otthont 2013. január 20-án. Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő versenyre rendszerint több százan neveznek.
A jelentkezők 10 sí és 2 snowboard korcsoportban, egyfutamos óriás-műlesiklás számban mérik össze tudásukat.

Érdemes ellátogatni Eplénybe akár nézőként is, mert rengeteg hó lesz, finom forralt borral vagy éppen forró teával a kezünkben élhetjük át az alpesi síversenyek magával ragadó hangulatát. Természetesen ettől függetlenül csúszni is lehet majd, mert a verseny elkülönített pályán zajlik és nem zavarja majd a többi síelőt.

Ha pedig kedvet kaptunk a versengéshez, nevezhetünk a veszprémi Hefa Sportboltnál, ahol most kedvezményesen vásárolhatunk sífelszerelést is. Megéri elindulni a versenyen, hiszen a leggyorsabb egy rendkívül értékes karórát nyer majd a verseny hivatalos időmérője, a Festina jóvoltából.

A kiírás és a részletek itt találhatók: http://siarena.hu/esemenyek/
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.