Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vasárnaptól lehet síelni sátoraljaújhelyi Kalandparkban

2012.12.08. sielok.hu

Vasárnaptól lehet síelni sátoraljaújhelyi Kalandparkban Az első hazai síterepek között kezdték meg a hóágyúzást a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark sípályáin december 6-án reggel, nem sokkal reggel 8 óra után. A hóágyúknak köszönhetően vasárnap reggel kilenctől már itt is havon lehet a síelni!
Az I. (műanyag borítású) pálya havazását megkönnyítette, hogy december 5-én 12 cm természetes hó hullott a hegyen, amely nagyon jó alapot biztosított a műhónak.

Egész csütörtök éjjel havazták a pályát, így aztán péntek reggelre már 14 cm műhó borította. A hóágyúk továbbra is dolgoztak, szombaton elkezdhették a gyermekpálya behavazását, majd a II. (nagy) pályára is sor került.

Munkában a hóágyúk
Munkában a hóágyúk
A 2012-13-as téli szezont vasárnap, azaz december 9-én reggel 09.00-től kezdődik meg hivatalosan.

A téli sportok szerelmeseinek ezen kívül még három jó hírrel szolgál a Zemplén Kalandpark!

Az első: áraikat nem emelték, náluk a tavalyi árakon lehet síelni.

A második: a libegő alsó állomásán megváltott síbérletek egy libegőzés árát is tartalmazzák az alsó és a középállomás (vagyis a sípályák) között.

És végül a harmadik: síelés előtt vagy után érdemes kipróbálni az újonnan megnyílt 1000 négyzetméteres jégkorcsolyapályát is! Ha nincs korcsolyád, helyben a legmenőbb típusok közül kölcsönözhetsz!

KOMMENTEK
huligan | 2012.12.08. 19:49
A legjobb síterep!!! Hajrá!

Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.