Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vasárnap megnyitott az eplényi Nordica Síaréna

2014.12.28. Intersport Síaréna

A mai napon csodás hóviszonyokkal megnyitotta kapuit a Nordica Síaréna. Az utóbbi napokban több, mint 10 000 köbméter hóágyúzott hó készült és esett 10 cm természetes hó is, így fantasztikus téli hangulat uralkodik Eplényben.
Üzemel Magyarország egyetlen négyüléses síliftje az OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos felvonó és az 1-es számú oktatólift. Síelhető a teljes 1-es pálya, a T1-es oktatópálya. Folytatódik a télies időjárás, mi is folytatjuk éjszakánként a hóágyúzást és újabb pályákat - újabb felvonókat nyitunk meg a következő napokban.

2013-12-28 - Eplény
2013-12-28 - Eplény
Üzemel a síiskolánk, a kölcsönzőnk, nyitva van Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfénk és a Das Weltauto Körvárunk. Az utak jól járhatóak, a sípálya könnyen megközelíthető, parkoló-irányítást biztosítunk a beérkező vendégek számára.   
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.