Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Változások előtt áll La Tania síterepe (Három-völgy)

2015.02.26. Bata Attila

La Tania a méltán világhírű francia megaterep, a Három-völgy legfiatalabb síterepe. A rossznyelvek szerint a 25 évvel ezelőtt létrejött síterep a jövőben nem szeretne a híres szomszéd Courchevel árnyékában élni. Ennek első lépése a síterep új arculatának megtervezése, amelyet egy logóváltással el is kezdtek.
A kilencvenes évek elején létrejött síterep elég jól „működött” mostanáig, de tavalyi választások után új összetételű önkormányzat került a település élére, amely szeretne új lendületet vinni a környék fejlesztésébe. A közeli Courchevel árnyékából, ha nem is igazán kitörni szeretnének, de lehetőleg jobban profitálni a gazdagok síterepének közelségéből.

Az új logó
Az új logó
A régi hegymintázatú logót újjal cserélték ki. Egy pályázat után végül a medvebarlangot szimbolizáló logó mellett tették le a voksot, hiszen La Tania a helyi dialektusban a medve barlangját jelenti. A két nagyágyú, Courchevel és Meribél között fekvő La Tania jóval többet vár a jövőben a nyári idegenforgalomtól is, ez az időszak még bőven tartogat kihasználatlan lehetőségeket.

Az új logót esti ünnepségen, fáklyás síelés mellett mutatták be
Az új logót esti ünnepségen, fáklyás síelés mellett mutatták be
A közeli tervekben az szerepel, hogy 2-3 éven belül a mostani 5000 vendégágyas kapacitást szeretnék hatezerre bővíteni. Ezen felül egy ülőlift építése is szerepel a tervekben.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.