Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Val Senales (Schnalstal): nyitás szeptember 19-én

2014.09.04. Bata Attila

Már csak két hét és megkezdi a szezont a dél-tiroli gleccserterep, Val Senales (német nevén Schnalstal). Síelni már szeptember 19-től (péntek) lehet, a hivatalos szezonnyitót a szokásos programokkal azonban október elején tartják.
2014. szeptember 19-én, pénteken reggel 7:15-kor indul a síszezon a dél-tiroli (Olaszország) Val Senales gleccseren. Az őszi menetrend szerint naponta 13:00 óráig lehet majd síelni.

A síterep tájékoztatása szerint a korai nyitást az átlagosnál jobb hóviszonyok teszik lehetővé, jelenleg 3 méter vastag a hó a gleccseren.

Az üzemeltetők arról is beszámoltak, hogy 40 pályát alakítanak ki a versenyzőknek, hogy a gleccseren edzenek. A tájékoztatás szerint az idén már előre lehet pályát és időpontot foglalni és már rengeteg foglalás érkezett különböző országok alpesi és északi válogatottjaitól.

Ahogy lenni szokott, az igazi zenés-bulis szezonnyitót néhány héttel később, október 3-5. között tartják a síterepen.

2014 áprilisi felvételek a síterepről
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástipp
Aparthotel Maso Corto csillagcsillagcsillag
2-6 fős apartmanok a schnalstali kabinos lift alsó állomásától mindössze 200 méterre. Az apartmanok mindegyike teljesen felszerelt. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, síkölcsönző, wellness. Akár ellátással is kérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.