Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tavaszi síelés a mátraszentistváni Síparkban

2015.03.16. Sípark.hu

Hétfőn már a nyolcvanadik napja megszakítás nélkül nyitva van a Sípark. Az elmúlt hetekben nagyon sok havat gyártottunk és ez még meg van a pályákon, átlagosan 50-65 cm, a besíelhető pályahossz pedig közel 2 km. A leghosszabb kék pályánk is működik a csákányos felvonóval.
Az időjárás előrejelzés szerint a sípálya 821 méteres magasságában minden éjjel 0 fok körül alakul a hőmérséklet, így reggel kifagyott, jó pályákon lehet csúszni. Minden nap szép napsütés, kellemes idő lesz, a hó ennek megfelelően felpuhul, majd estére ismét kifagy. 

Sípálya nyitás előtt
Sípálya nyitás előtt
Érdemes megnézni a webkamerát a www.sipark.hu weboldalon.

Sípálya napközben
Sípálya napközben
Ezen a héten már utószezoni jegyárakkal várjuk a vendégeket. Síoktatásra még mindig van lehetőség.

Ratkarolt pálya reggel
Ratkarolt pálya reggel
A héten az utolsó magyar lesiklóversenynek is otthont adunk. Szerdán délelőtt az Országos Szenior Alpesi Síbajnokság nyílt amatőr versenye lesz a Síparkban.
KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.