Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tátra: nincs hó, idén elmarad az egyeurós síelés

2012.11.29. Bata Attila

Tátra: nincs hó, idén elmarad az egyeurós síelés Bizony az időjárás nem partner az idén (sem) a Magas- és az Alacsony-Tátrában. Hiába az előre meghirdetett kedvezményes árú, csupán egy euróba kerülő napijegyes síelés, hóhiány miatt nem lesz min csúszni ezen a hétvégén egyik Tátrában sem.
Már hagyomány, hogy a szezon első napján (rendszerint pénteken) számos szlovák terep egyeurós napijegyekkel kedveskedik a síelőknek. Terv az idén is volt, több dátum is megjelent ezzel kapcsolatban. Most már biztos, hogy az eddig utoljára meghirdetett december elsejei kedvezményes síelés elmarad, sőt a síelés teljes egészében elmarad azon a napon.

A szezonnyitó bulikat és koncerteket, ahogy hirdették, megtartják, sőt Chopokon már az új funitel lift is közlekedni fog, tehát ki lehet próbálni a szezon idei slágerét.

Pedig Chopokon már október végén hóágyúztak..
Pedig Chopokon már október végén hóágyúztak..
Az még teljesen bizonytalan, hogy mikortól lehet síelni a Tátrában. Ugyan a meteorológusok lehűlést jósolnak a hétvégétől, de a jasnai lifttársaság szóvivője szerint legalább egy hétre van szükségük, hogy annyi pályát előkészítsenek, hogy meg lehessen nyitni a szezont. Az már biztos, hogyha egyszer tényleg megkezdődik a szezon, akkor az egyeurós jegyektől búcsút vehetünk. Nyitáskor már a listán feltüntetett előszezoni árakat fogják elkérni.

KOMMENTEK
Titi87 | 2012.11.29. 00:49
De a valamikori szezonkezdetkor miért nem tudják megtartani az egyeurós akciót???
Zsuzsoo | 2012.11.29. 19:23
Mert már valószínűleg így is sok bevételtől estek el.

Szállástippek
AKCIÓ
Wellness Hotel Bystrá csillagcsillagcsillag
A Wellness Hotel Bystrá*** az Alacsony-Tátrában, számos népszerű sípálya közelében található: Myto 2 km, Tále 3 km, Chopok dél 9 km. 2000 m² wellness részleggel és gyerekbarát szobákkal várja vendégeit!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalet Alaskit Jasná csillagcsillagcsillagcsillag
Jasná szívében, Oputné-n, a Chopok lábánál található újonnan épült, francia stílusú 6 fős apartman kültéri jakuzzival 200 méterre a sípályától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chata Zázvor
Skandináv típusú, fából épült turistaszállás Chopok/Jasná sípályáinak déli oldalától 1300 méterre. Szobák közös fürdőszobával és apartmanok saját fürdővel. Szolgáltatások: reggeli, bár/étterem, társalgószoba, sítároló, síkölcsönző, parkoló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.