Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szezonzáró ingyenes síelés a Síparkban

2012.03.19. Kőrösi Gergő (sipark.hu)

Szezonzáró ingyenes síelés a Síparkban Március 20-án az utolsó havas síterep is bezárja kapuit Magyarországon. Szezonzárásként ingyenes sínap lesz kedden a Mátraszentistváni Síparkban, amikor a felvonók bérlet nélkül szabadon használhatók. A pályán 40-90 cm a hóréteg és minden lift működik!
Azért döntöttünk a zárás mellett, mert a síelők már a tavaszi programokat részesítik előnyben. Vasárnap és hétfőn csak páran síeltek, kevés vendéggel pedig már nem érdemes nyitva tartani a pályákat, még akkor sem ha összefüggő, hét hektáron van hó! A Sípark történetének leghóbiztosabb szezonját zárjuk, 91 napot voltunk nyitva. Decemberben kezdtük a hóágyúzást és a zárásig folyamatosan hizlaltuk a hóréteget. A természet is rásegített 40 cm hóval, így összesen másfél méterrel vágtunk bele a tavaszi melegbe. A tartósan hideg időjárás miatt lényegesen kevesebbet hóágyúztunk mint például az elmúlt évben, ezzel sok kiadást takarítottunk meg. (Tavaly négyszer gyártottuk újra a nulláról a sípályát!)

Összesen 45 ezer vendég volt a Síparkban. A hétvégék gyakran telt házzal üzemeltek. A hétköznapi forgalom jelentősen nőtt a korábbi évekhez képest, akárcsak szállásadó partnereinknél a vendégéjszakák száma. Idén sokan Magyarországon maradtak és a Mátrába jöttek.

A szezon végén még egy ingyenes rendezvényt szervezünk március 24-én szombaton II. Spring Splash néven.
A megmaradt havunkból egy hószőnyeget és egy kis funparkot készítünk, ahol több száz köbméteres tavat tervezünk a BigAir ugratójában kialakítani. Ezen keresztül jelképesen átcsúszunk majd a télből a tavaszba.
A felépített pályán/hószőnyegen/tavon bárki bármivel le és keresztül csúszhat legyen az síléc, snowboard, wakeboard, vízibicikli!
A rendezvény ideje tehát: 2012. március 24. 10:00-16:00!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.