Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

David Guetta koncert nyitja a szezont Schladmingban

2009.11.16.

David Guetta koncert nyitja a szezont Schladmingban A világ egyik legjobb lemezlovasa és zenei producere, a 2009-es nyár „slágergyárosa” vendégeskedik december 5-én a schladmingi Planai stadionban. David Guetta és „When Love Takes Over” című nyári slágere garanciát jelent arra, hogy a Planai stadionban fergeteges hangulat vár a szezonnyitó vendégeire.
Pink 2007-es és Kid Rock 2008-as fellépése után idén is a nemzetközi zenei élet egyik kiemelkedő sztárja teszi tiszteletét Schladmingban: David Guetta fellépése jelenti az idei síszezonnyitó éjszakai fesztivál legkiemelkedőbb fénypontját. A december 5-i koncert lesz Schladming életében a valaha volt legnagyobb és legmenőbb house party.

Tiesto és Carl Cox mellett David Guetta is azon kevés dj-k közé tartozik, akiknek az elfogadottsága és rajongói köre már rég olyan méreteket öltött, mint a legmenőbb rocksztároké. A francia származású Guetta, aki már több mint 20 éve dolgozik sikert sikerre halmozva a zeneiparban, képes megtölteni egy 40.000 férőhelyes csarnokot vagy stadiont. David Guetta csak az elmúlt évben több mint 200 városban adott koncertet a világ legkülönbözőbb tájain, több mint 2 millió embernek. A fenomenális dj a YouTube internetes oldalon is megdöntött már minden rekordot: a kattintási rátája nemrég átlépte a 70 milliós határt. A tendencia pedig folytatódni látszik.

Tipp: „David Guetta - élő koncert” ajánlatcsomag
2009. december 4–6. vagy 5–7.

2 éjszaka reggelivel „Bed & Breakfast” szálláshelyen vagy panzióban, kétnapos síbérlet, 2 alkalommal étkezés a Planai menedékházainak egyikében, belépő a szabadtéri David Guetta-koncertre.
Foglalható személyenként 189 eurótól, kétágyas szobában történő elhelyezéssel a buchen@schladming.at e-mail címen.

Bővebb infó: www.schladming.at
KOMMENTEK

Szállástippek
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
TUI BLUE Schladming csillagcsillagcsillag
A schladmingi régió első "felnőttszállodája" karnyújtásnyira található a Planaira vezető kabinos lift alsó állomásától. Az épület tetején egy szauna található, páratlan kilátással a környékbeli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Tilly csillagcsillagcsillag
Családi vállalkozásként működő panzió 1-4 fős szobákkal, az Enns folyó völgyében, Tauplitz és a Schladming Sírégió között kb. félúton. Szolgáltatásai: ingyenes szauna, ingyenes Wifi, nyáron kerti medence, masszázs, kozmetika, lőtér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.