Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szerdától felfrissült sípályákkal vár a Madarasi Hargita

2014.01.15. sielok.hu

A csapadékmentes és enyhe idő ellenére szerdától, január 15-től ismét teljesen felfrissült, jó minőségű pályákon lehet siklani a legnagyobb székelyföldi síközpontban, a Madarasi Hargitán.
Bár a felvonókat a hét elején nem működtették az 1500-1700 méteres magasságon fekvő síközpont üzemeltetői, szerdától újra kiváló minőségű pályákkal várják a téli sportok szerelmeseit. Mint írják közleményükben a működtetők, több napon és éjszakán át sikerült hóágyúzni a pályákon, így a hó minősége újra jó.

Szerdától ismét három pályán, a Súgón, a Csillagösvényen és a Kicsi Mihályon lehet síelni, a fekete pálya, azaz a Nagy Mihály és a hópark megnyitása azonban még várat magára. A napokban síelni indulóknak továbbra is azt ajánlják, elindulás előtt tájékozódjanak a sípályák állapotáról és a hóállásról a www.madarasihargita.hu weboldalon vagy a síközpont közösségi oldalán.

A Madarasi Hargita sípályái továbbra is 10 és 16 óra között használhatók, az oda vezető mindkét utat naponta takarítják, jól járhatók, azonban a hólánc használata ajánlott.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.