Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Svájci hegygerincet utánoznak a kenyérvágó kések

2013.01.12. Bata Attila

Svájci hegygerincet utánoznak a kenyérvágó kések Okos és meglepő újdonsággal rukkolt ki az egyik cég, amely olyan kenyérvágó késeket készít, ahol az élezés követi valamelyik svájci hegység csipkézett vonulatait. A kések több változatban is kaphatók, lehet például a Berni-felvidék vagy a Boden-tó panorámájára szabott élekkel szelni a ropogós kenyeret reggelire.
Így történik, ha az ember hajókázik egyet szeptemberben a hatalmas svájci hegyek közé szorult tavon. Aztán eszébe jut, milyen lenne, ha ezeket a hegyeket hazavihetné emlékbe, láthatná őket akár minden reggel, pl. amikor nekiáll kenyeret szeletelni. Valami ilyesmi a termék mögé kitalált marketing szöveg, de az biztos, hogy a sorozat első darabja, a Berni-felvidék (Berner Oberland) már október végére elkészült.

Szóval az ember csak nézegeti a kenyérvágó kés pengéjét, amit úgy éleztek, hogy kövesse a hegygerincet, de ha ez még nem lenne elég, még kis felirat is segít, hogy melyik nevezetesség közelében akadhatott meg a morzsa. A 70-80 svájci frankba (17 000-20 000 Ft) kerülő kés felér egy kisebb térképpel, láthatjuk, hogy milyen közel és távol van egymástól például Wengen, Mürren, Grindelwald, vagy Jungfrau a Berni-felvidéken.

Karácsony előtt elkészült a Boden-tó (Bodensee) késes változata is, de már lassan kézzel fogható lesz a Zürich környéki panoráma is. Aki kicsit vár, hamarosan a többi svájci csoda is megjelenik kés formájában, nemsoká jön Wallis és a Matterhorn, vagy Svájc többi része. Már csak olyan késtartót kellene kitalálni, hogy nyugalmi állapotban is lehessen gyönyörködni a panorámás pengékben.

KOMMENTEK
megyesz | 2013.01.12. 09:04
Hatalmas ötlet, nekem nagyon tetszik!!!
Bukfenc | 2013.01.12. 10:44
Kb. egy hétig tudja az ember melyik gerinc látványával vág. Aztán elfelejti.
Mennyivel is drágább ez egy normál kenyérvágókésnél?:)
százas | 2013.01.12. 23:08
Még néhány mini ratrak is lehetne rajta!
Emőke07 | 2013.01.13. 17:24
Ez nagyon tetszik! Ötletes! Biztos hogy vennék, ha svájci lennék! :-)
szendre | 2013.01.13. 18:17
Kapaszkodj meg, nem sokkal dragabb, mint barmilyen minosegi kes. :)

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.