Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Stricker Visions - egy este a sísport fejlődéséért

2012.04.02. Biró Ágnes

Erwin Stricker, olasz síversenyző 2010-ben hunyt el. Felesége és gyerekei az ő emlékére és munkássága folytatásaként rendezik most meg a Stricker Vision elnevezésű "jövő-műhelyt". A rendezvényre a bolzanoi Prowinter szakmai vásár előestéjén, április 17-én kerül sor.
A képen középen Erwin Stricker lánya és felesége
Az "őrült ló"-ként ismert Erwin Stricker az 1960-as és '70-es években versenyzett az olasz sícsapatban, és az agresszív stílusa vált védjegyévé. Visszavonulása után is a szakmában maradt, sikeres síkölcsönzőt vezetett. A sportoló 60 éves korában, 2010 szeptemberében halt meg agydaganat miatt.

A 2012-es ProWinter - Alpitec kiállításnak minden bizonnyal ideális megnyitóprogramja lesz a Stricker Vision április 17-én, kedden este 17.30-tól, a bolzanoi Salewa központjában. A feleség, Linda Esser és lányuk, Nina Stricker ötlete válik most valóra: ők ezzel kívánnak hozzájárulni Stricker rendkívül innovatív és eredeti meglátásának életben tartásához. A Stricker Vision ott folytatja, ahol Erwinnek abba kellett hagynia: a rendezvény célja az értékes lendület megtartása és fejlesztése a sísportban, és hogy akiket magával ragadott a síelés szenvedélye, gyűljenek össze egy kreatív csapatban.

Mottó: jó meglátások és őrült ötletek
Erwin ennek a szemléletnek szentelte egész életét, így természetes hogy a Stricker Visions műhelynek is ez vált mottójává: jó meglátások és őrült ötletek. Két rendkívüli ember, akik Erwin társai voltak: Klaus Heidegger, egykori osztrák szlalom világbajnok és Riccardo Corato, az Ellesse sportruházati cég egykori marketingigazgatója fognak előadást tartani.

Időpont és helyszín: 2012. április 17., Salewa központ, Bolzano

Jelentkezés
Részvételi díj: 80 €

Program
  • 17.30: érkezés, regisztráció
  • 18.00: köszöntő (Gernot Mussner)
  • 18.15: Klaus Heidegger előadása: "Es kann nur ein Original geben" (Csak egy lehet az eredeti)
  • 19.00: Riccardo Corato előadása: "Die Kraft der Inspiration" (Az inspiráció ereje)
  • 19.45: Záró gondolatok: A hósportok víziói
  • 20.15: "Geierschnabel" díjkiosztó
  • 20.30: Beszélgetés, büfé
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.