Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Július 3-án jubileumi sörfesztivál lesz Murauban

2010.05.31.

Idén nyáron ünnepli a Murauer Bier 100. jubileumát. Ennek alkalmából július 3-án sörfesztivált tartanak Murau belvárosában. A "Jubileumi Sör" egész nap ingyen fogyasztható a jubileumkorsó megvásárlásával. A muraui szállodák és panziók kedvező csomagajánlatokkal várják a magyar vendégeket.
Murau egész belvárosát lezárják július 3-án a sörfesztivál idejére. A látogatók a kisváros 5 pontján válthatják ki a jubileumkorsót, mely egyben a fesztivál belépője és mellyel az egész fesztivál ideje alatt ingyenesen lehet fogyasztani a Murauer Bier által készített "Jubileumi Sört".

A gyermekek a jubileumpoharukba ingyen Murelli üdítőitalt kapnak. A kisváros 4 különböző pontján lesznek színpadok felállítva, ahol zenés programokkal várják az érdeklődőket. Fellépnek osztrák hírességek, mint Mooskirchner, Edlseer, Stoakoagler, Udo Wenders, Andreas Gabalier, továbbá 25 rezesbanda garantálja egész nap a sörözők mulatságát.

A fesztivál délelőtt 10 órától este 23 óráig tart.
KOMMENTEK

Szállástippek
Kreischberg Suiten
Újszerű szálláshely Kreischbergen, pár percre gyalogosan a kis kabinos lift alsó állomásától. 2-6 fős, önellátásos, tágas, modern apartmanok saját infraszaunával, parkolóval és wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Club Hotel am Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, négycsillagos szálloda a kabinos lift alsó állomásától 150 méterre. Szállodai szobákkal, 2-8 fős apartmanokkal, wellness részleggel, fitnesz teremmel várja a vendégeket. Szolgáltatások: játékterem, konferenciaterem, sítároló, WiFi, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Woody Park csillagcsillagcsillagcsillag
6 új 9 fős hütte a kreischbergi sípályák völgyállomásától 2 km-re. Kétszintes faházak minden igényt kielégítenek, mindegyikben kandalló, szauna és jakuzzi is tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.