Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Skiwelt: új hatüléses és ülésfűtéses kabinos lift

2008.12.11. Stánicz Balázs

Skiwelt: új hatüléses és ülésfűtéses kabinos lift A Skiweltben Hopfgarten és Söll sem tétlenkedett az elmúlt hónapokban; Söllben narancsszínben fogjuk látni a világot a Siller Keat hatülésesből. A hopfgarteni kabinos ülésfűtést kap, a még nagyobb komfortérzet érdekében.

ÜLÉSFŰTÉSES KABINOS HOPFGARTENBEN

A Skiwelt hopfgarteni részén ismételten egy együlésessel kevesebb. Az új nyolcfős Salvenbahn II kabinjai a hopfgarteni középállomástól indulnak, hogy egészen a hegycsúcsig szállítják a téli sportolókat.

Ez lesz az első olyan kabinos a Skiweltben, ami ülésfűtést kap, így a leghidegebb napokon is kellemesen meleg üléseken foglalhatunk helyet. A Salvenbahn akár kétezer síelőt is képes lesz szállítani óránként és a menetidő kevesebb, mint hat percet tesz ki a Hohe Salvéig.

NARANCSSZÍNŰ VALÓSÁG SÖLLBEN

Söllben egy kétsebességes hatülésest építenek, ami Söllt és Scheffaut fogja összekötni. A libegő a Siller Keat nevet kapta, méghozzá arról a két alpesi rétről, amik felett vezet az útja; a Siller-, és Keatalmról.

A hatüléses teljesen narancsszínben fog pompázni; az ülések és a lehajtható „bubble” is ezt a színt kapja. A narancsszínű buborékok a Doppelmayr cég idei újdonsága, a most épülő buborékos ülőfelvonók szinte mindegyike narancsos színezést kap.

GIGANTIKUS VÍZTÁROZÓ SCHEFFAUNÁL

Tovább fejlesztik a hóágyúrendszert Scheffauban, itt a Jochstuben víztározó kapacitását bővítik. Az eddig 70 000 m3 tavat 170 000 m3 befogadóképességűre bővítik. Ez azt jelenti, hogy a korábbi 250 liter/másodpercnyi vízmennyiséget helyet a 2008/2009-es téli szezontól már 410 liter vizet tudnak másodpercenként a rendszerbe juttatni.
KOMMENTEK

Szállástippek
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.