Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vasárnap nyit a mátraszentistváni Sípark!

2009.12.26.

Vasárnap nyit a mátraszentistváni Sípark! Vasárnap ismét lehet síelni hazánkban. A mátraszentistváni Sípark üzemeltetői a hatalmas, barna hegyoldalban nagyszerűen mutató vékony, fehér csík rendbehozataláért tesznek meg mindent. Az alábbiakban a Síparktól kapott tájékoztatót tesszük közzé:
A rekordot döntő meleg időjárás után, ismét nulla fok alá csökkent a hőmérséklet a Síparkban. A személyzet teljes erőbedobással dolgozik, hogy vasárnap megnyissuk az 5-ös pályát. Ennek érdekében a múlt héten - még a hidegben - elkészített hódombokat betúrjuk, és ezzel 20-40 cm vastagságú nagyon jó minőségű technikai hószőnyeget varázsolunk. Amennyiben az időjárás engedi, éjszakára még a hóágyúkat is beindítjuk!

Az elmúlt napokban hullott meleg eső és szél sajnos bennünket sem kímélt. A természetes hó mind, a technikai hó kétharmada elolvadt. A Síparkban ebben a szezonban eddig 30.000 köbméter havat gyártottunk, melynek összköltsége 6 millió forint.

Vasárnap az 5-ös pálya és egy Doppelmayr csákányos felvonó lesz nyitva. A étteremben ismét kapható a Mátraszentistvánra oly jellemző sztrapacska. A parkolás ingyenes. A helyzetre való tekintettel az alábbi olcsóbb jegyárak lesznek érvényben.

AKCIÓS JEGYÁRAK:
napijegy: 3.000 Ft / félnapos jegy: 2.000 Ft / esti sízés: 3.000 Ft

Hóhelyzet: 20-30 cm kemény technikai hó, 30-60 m szélességben az 5-ös pályán. Üzemel a csákányos lift, a hütte és a síkölcsönző is!

Esti Sízés is lesz 21:00-ig, utána Aprés-ski bulihangulat a Hüttében!
KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.