Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombat este ingyenes síeléssel indít Mátraszentistván

2010.12.11.

Szombat este ingyenes síeléssel indít Mátraszentistván A kellemetlen vihar szó szerint bekavart a hóágyúzásba, ezért kis késéssel és korlátozott feltételek mellett nyílik meg a mátraszentistváni Sípark a hétvégén. Szombaton 17:00 órától ingyenes esti síeléssel kezdődik meg a szezon a Mátrában, vasárnap már a felső pályákat is lehet használni.

Üzemelő pályák, liftek:

Vasárnap a Sípark felső pályái fognak üzemelni, a tanuló-teraszok, 4-es pálya teteje és az 5-ös pálya, illetve a hozzájuk tartozó liftek (a BABY-LIFT ÉS a KIS CSÁKÁNYOS sílift).

Árak:

2010.12.11-én (szombaton) INGYENES Esti Sízés lesz. A továbbiakban (2010.12.12-től) az előszezoni árak lesznek érvényesek egészen az első hosszú pálya megnyitásáig.

Hütte:

Az új hütte rész még ezen a hétvégén nem nyit ki, így a Kör-Bárba lehet majd a melegedni, ahol az üdítő italok mellett forralt borral, forró teával és virslivel várjuk a megfáradt vendégeinket! A Kör-Bár is fűtött, tehát melegedni is ott lehet! Az új Hütte várhatóan a jövőhéten nyílik meg!

Síkölcsönző:

A síkölcsönző még nem fog üzemelni ezen a hétvégén, az új kölcsönzőnk várhatóan a jövőhéten nyílik meg!

Síoktatás:

Szervezett síoktatás a hétvégén még nem indul, de a tanuló-teraszok nyitva lesznek.

Snowtubing:

A HÓCSÚSZDAPARK a hétvégén még nem üzemel! Szánkózásra a Síparkban nincs lehetőség! Várhatóan a jövőhét végétől lehet majd a hócsúszdapályákat használni.
KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.