Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síbuszok járnak a hétvégén Kékestetőre

2012.01.27.

Szombat reggel 9 órától teljes hosszban síelhető lesz a Déli sípálya Kékestetőn, és - ahogy a régi szép időkben - síautóbuszok is közlekednek! Ezen a héten igazi téli idő várja vendégeket és az időjárás előrejelzések további hideget és havat jósolnak, tehát hosszan megmarad a hó az ország tetején.
Kékestető
Kékestető
Szombaton, január 28-án megnyílik teljes hosszában a déli sípálya, azaz ~2km hosszban síelhető lesz az ország leghosszabb sípályája az előttünk álló hétvégén.
Természetesen a jól megszokott sí-autóbuszok ("guruló kabinos felvonók") is üzembe állnak és a Veronika rétről szállítják a síelőket vissza Kékestetőre. A Kékestetői parkoló megtelte után a kékesi-bekötőút lezárásra kerül és Mátraházán lehet majd parkolni, ahonnét szintén folyamatosan közlekednek a síbuszok.

Fontos tudnivaló: Az érvényes síbérlet ára magában foglalja a síbuszok használatát és csak érvényes síbérlettel lehet igénybe venni a síjáratokat!
Csütörtöki webkamera kép Kékestetőről
Csütörtöki webkamera kép Kékestetőről
A Déli sípálya felső szakaszán mind a 3 lift működik (csákányos, tányéros, húzó) ami gyakorlatilag a sorban állás nélküli síelést teszi lehetővé!
Friss hó, kiválóan előkészített sípályák, remek hangulat várja az ide érkezőket! A síoktatás (két oktatópályán) és síkölcsönzés üzemel! A sícentrum vendéglátó egységei - éttermek, körbár - teljes "téli" választékkal várják a sportolókat, kirándulókat! Pihenésképp ajánljuk az megújult Torony kilátót és presszót - 1000 méter felett csak itt lehet kávézni az országban!

A hagyományoknak megfelelően szerda, péntek, szombat esti síelés is lesz - megnövelt fényerővel!
KOMMENTEK

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.