Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rekord hétvége volt a Síparkban

2012.01.31. Sípark.hu

Rekord hétvége volt a Síparkban Rekord hétvége volt minden tekintetben a Síparkban. Az összes hóágyúzható pálya nyitva: 1 fekete, 3 piros és 5 kék jelzésű. A hóréteg átlagosan 60-80 cm és a hétvégén debütált a hóágyúzott fekete pálya is. Bizony, teljes széltében és hosszban nyitva az egyes pálya.
Az országban elsőként hóágyúztuk és adtuk át a síelőknek a fekete szakaszt. Ezzel együtt a teljes besíelhető pálya már 3,5 kilométerre nőtt! A kiváló minőségű sípályák, messziről is vonzzák az embereket. A Síparkra kitehettük volna a megtelt táblát, ugyanis, két nap alatt négyezer vendég érkezett, ez volt a legzsúfoltabb hétvége eddig a síszezonban. Sajnos némi üröm is becsúszott a jó hangulatba, mert az egyik felvonónk elromlott. Szlovák szakemberek érkeznek hétfőn, hogy megjavítsák a nagy tányéros liftünket. Ebből adódóan a sorban állás is megnőtt, gyakran meghaladta a 10 percet is napközben.
Az esti síelés azonban tökéletes volt. Egy rövid pályazárás után, már frissen ratrakolt havon lehetett csúszni. Nagy kedvenc az idei fejlesztések között kivilágított hármas (piros) pályánk. A gyerekek kedvence a hócsúszda pálya is egész nap üzemelt. Meglepően sokan, kimondottan csak azért jöttek, hogy ezt a szerkezetet kipróbálják. Az új síbicikli és a sportszánkó is nagy sikert aratott, pedig nem könnyű irányítani ezeket.

A héten folytatódik a hideg időjárás, ráadásul újabb havazás is érkezik majd a hétvégén. A legfrissebb modellfuttatások szerint, akár fél méter friss hó is hullhat péntektől, addig viszont szikrázó napsütés lesz a hegyen! A Sípark minden nap 9:30-tól 16:30-ig tart nyitva.

A képre kattintva gyönyörű éjszakai felvételek láthatsz a kivilágított sípályákról. Jól látszódik a vastag és kezelt hótakaró a pályákon valamint a fekete pálya hóágyúzása.
KOMMENTEK
tkovacs | 2012.02.03. 11:19
A sorbanállás szörnyű volt 20-30 perc, többet hétvégén nem megyek el, amúgy a pálya rendben volt.

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.