Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Planai-Schladming síterepe: nyitás szombaton!

2014.10.23. Bata Attila

A hirtelen jött októberi havazásnak köszönhetően szombat reggel megnyílik a Ski amadéban található Planai (Schladming) síterepe. A korábbi évek korai nyitásaihoz hasonlóan a nyolcszemélyes Märchenwiese lift fog üzemelni. A szezonbérletek még nem lesznek érvényesek az októberi síelésre.
A tervek szerint nemcsak a mostani hétvégén, hanem a következő hétvégére is megnyitják Planait. Az üzemelő Märchenwiese liftet egy fizetős hegyi úton lehet megközelíteni, de a hétvégén ez az út díjmentes lesz.

A hétvégén a háromórás jegy 16 euróba, a félnapos 17 euróba, a napijegy pedig 23 euróba kerül a felnőtteknek.

Négy évvel ezelőtt, 2010. október 23-án is sikerült ilyen korán kinyitniuk

A síterepre érvényes régiós bérleteket (Steiermark Joker, Ski amadé és SSSC) már meg lehet vásárolni a pénztárnál, de ezek még nem lesznek érvényesek a hétvégi síelésre. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Berghof Mitterberg csillagcsillagcsillag
A Schladming-Dachstein régióban a hegyek között megbújva található a Mitterbergen, Gröbming mellett a Hotel Berghof családi szálloda. A hoteltől busszal és akár autóval is könnyedén elérhetők a közeli sípályák: Stoderzinken 3 km, Schladming 4 hegy 10 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Schneekristall Apartment
Új apartmanház Schladming síterepétől 5 perces autóútra Assach településen. A ház 6 modern apartmannal rendelkezik, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával, külön WC-vel és erkélyekkel várja vendégeit. A házban szauna és közösségi tér is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.