Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Pénteken a Sípark versenypályája is kinyit!

2015.02.05. 2015.02.06. Sípark.hu | frissítve: 2015.02.06.

Az 1-es jelzésű, Nemzetközi Síszövetség (FIS) által minősített sípálya, a minősítésnek köszönhetően nemzetközi profi női és férfi szlalomversenyek is lebonyolíthatóak. A pálya paraméterei alapján még akár női világkupa rendezésére is alkalmas.
A pálya 820 méterről indul és 680 méteren van a cél. A teljes hossza 514 méter, 140 méter szintkülönbséggel.

A hóágyúzásnak köszönhetően sorra nyílnak meg a Sípark pályái. A Hófesztivál idején nyílt meg a 3-as piros pálya és a HócsúszdaPark. Ma az 5B jelzésű, 300 méter hosszú szerpentin szakaszt adtuk át a síelőknek, amelyen a hóréteg átlagosan 50 cm. Még ratrakolás előtt áll és pénteken nyitjuk a fent említett, 1-es piros-fekete pályánkat, amelyen 30 cm a tömörített hó.

Ezzel elmondható, hogy péntektől minden hóágyúzható pálya üzemel a Síparkban, 3,5 km hosszban és mellettük az összes felvonó jár!

A hétvégére nagyon jó napos, de hideg idő várható. Így nem állítjuk le a hóágyúkat, hizlaljuk a havat, amíg az időjárás csak engedi.

Pénteken és szombaton esti sízés is lesz. A felvonók 9:30-21:00-ig járnak. Érdemes kihasználni az alkalmat, hogy ilyen változatos pályákon lehet csúszni a Síparkban.
KOMMENTEK

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.