Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Pénteken 23 óráig tartanak nyitva Eplényben

2013.02.08. Intersport Síaréna

Pénteken 23 óráig tartanak nyitva Eplényben Hóágyúink és hóágyúzó csapatunk egész éjjel dolgoztak azért, hogy minél jobb pályán síelhessetek. Rengeteg porhó készült, a pályákat megratrakoltuk, szépen kifagyott a felszín.
A hóréteg tömör, kiváló és vastag. Ma nyitjuk 2-es, 7-es pályánkat valamint a 4-es felső szakaszát. Az eddig is nyitva levőkkel (1, 1/b, 1/c, 6, freestyle park, T1) együtt ez összesen 4052 méter síelhető pályát jelent. Ma négy sífelvonónk is üzemel: Magyarország egyetlen négyülésese, az 1-es, a 2-es csákányos és a T1 tanulólift. Várakozás nem lesz a felvonóknál.

A mai napon 09:30-tól 23:00-ig tartunk nyitva. Extraként 19:00 és 23:00 között 40% kedvezménnyel síelhettek a fényárban úszó, kivilágított pályákon.

Az utak teljesen tiszták és jól járhatóak, beleértve a sípályához vezető bekötőutat is.

Szombaton megnyitjuk a teljes 4-est és a T2 T3 pályákat is, valamint beindítjuk az összes sífelvonónkat. Szombattól tehát összesen 4811 méter síelhető pályával várunk Titeket, a gördülékeny felvonózásról pedig a 7000 fős óránkénti felvonókapacitás gondoskodik.

A hétvégén Eplényben síelhettek Magyarország leghosszabb lesiklópályáján, laza, könnyed kék, technikásabb piros lejtőkön, vagy éppen az ország legkomolyabb fekete pályáján. Lesz választék bőven.

KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.