Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Péntek este utószilveszteri buli lesz Visegrádon

2013.01.15. 2013.01.16. Gutbrod Rezső | frissítve: 2013.01.16.

Péntek este utószilveszteri buli lesz Visegrádon Ezen a héten pénteken fantasztikus hangulatot ígér a síeléssel vagy snowboardozással összekötött utószilveszteri buli a visegrádi síterepen. A hangulatról nem kisebb név, mint Dj Sterbinszky fog gondoskodni Dj Vajant JR segédletével.
Visegrádon végig hó esett tegnap éjszaka is, ratrakolás után 5 cm friss hó borítja a pályákat, így kissé tapadós az új felület, elkel most a waxolás. Ma is az 1/A, 2/A és a bébi pályánk lesz nyitva a hozzá tartozó felvonókkal. Lesz büfé, nyitva a kölcsönző és működik a sí és snowboard iskolánk is. Természetesen a szerpentin út hókotrása is megtörtént, téli gumival jól járható, de hólánc azért legyen biztonságképpen a csomagtartóba.

A meredek felső pálya felvonója még nem közlekedik, amennyiben még esik hó, akkor a hét végén, talán már pénteken be tudjuk üzemelni a felső meredek részt is az erdei lesiklóval együtt. Az A felvonó tehát jelenleg csak félútig, sorállás esetén indul.

Gondolom már mindenki értesült a péntek esti bulinkról, szeretnénk minden Visegrád sípálya régi és új hívőt megnyerni, hogy látogasson ki hozzánk egy őrületes bulira és egyben csúszásra, a méltán híres Visegrádra. A hangulatról nem kisebb név, mint Dj Sterbinszky fog gondoskodni Dj Vajant JR segédletével. Egyben ez igazi tél ünnep is lesz, fényárban fog úszni az egész hegy, különleges esti hangulatot varázsolva a havas lejtőkre. Aki maratoni bulira vágyik, az 17 órától válthat egész estés jegyet is 4000 Ft-ért, de hivatalos kezdés 19 órától lesz mindössze egy esti sízés áráért (3000 Ft), melyben egy ital is benne lesz.

Biztos sokakat érdekel, hogy működik-e majd az új Doppelmayr felvonónk? Biztosat még ma sem tudok mondani (hatóságokon is múlik), de minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ez legyen egyben az avatója ennek a nagyszerű liftnek és pályának. De szép ünnep is lenne így egyben!

Addig is lehet hozzánk jönni síelni kiváló hóviszonyok mellett, még este sem lehet sorállás, mert akkor félútig be fogjuk indítani a tányéros liftünket is.

Hét végére ismét itt a hideg és a szép téli idő, emberek ne csak a tél rossz oldalát és a katasztrófa híreket nézzétek a meleg szobából, gyertek ki a szabad levegőre egy kicsit mozogni, a gyönyörű téli Visegrád mindenkit vár!

KOMMENTEK
huligan | 2013.01.18. 10:19
Ha nem mennék Hochkárra, itt lennék...:)

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.