Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Webkamerákkal várjuk az első havazást a Normafán

2014.11.21. sielok.hu

Egy régi álom vált valóra: webkamerákat létesítettünk a Normafán. A két új, HD minőségű képet közvetítő Hikvision kamerát a Normafa Idősek Otthona tetején helyeztük el az Időkép.hu csapatával közösen. Mostantól a nap 24 órájában lehet figyelni a Budai hegyeket a Hármashatár-hegy valamint a János-hegy felé is.
Napos kilátás a Budai hegyekre a Normafa Otthon tetejéről
Napos kilátás a Budai hegyekre a Normafa Otthon tetejéről
Már csak a havazást várjuk! A nap bármelyik szakában megtekinthetőek a Normafán elhelyezett webkameráink élőképei, melyekből a legszebb napokon (pl. a nagy havazások napján) videót is készítünk.

A Budapest legmagasabb részén lévő Normafa az egyik legnépszerűbb kirándulóhely a fővárosiak körében. Az elmúlt 1-2 évben a szokásosnál is nagyobb figyelem irányult a Normafára, mivel szóba került a terület átfogó rekonstrukciója, és a régi sípályák felújítása, felvonó létesítése. Mi ezekkel a kamerákkal szeretnénk segíteni a kirándulókat, síelőket, hogy tájékozódni tudjanak a Normafa aktuális időjárásáról. Reméljük hogy sok szép havas napot számlálhatunk majd a budai hegyekben. Kattints ide a Normafa Webkamerák megtekintéséhez!  Ezúton is köszönjük a Normafa Idősek Otthona vezetőinek segítségét!

Idősek luxus szállója a város felett

Napjainkban egyre több az idős ember, aki gondoskodásra szorul. Felgyorsult világunkban a fiatalabb hozzátartozók, gyermekek, unokák napestig dolgoznak, ezért nem tudnak úgy törődni idős, netán beteg szüleikkel, ahogyan szeretnék. Sokszor a szülők maguk sem akarják terhelni gondjaikkal gyermekeiket. Ilyenkor a legjobb választás egy olyan megbízható, kellemes hely, ahol biztonságban érezhetik magukat.

Gyönyörű környezet, felejthetetlen panoráma, "harapnivaló" levegő. Ez várja azokat a hölgyeket, urakat és házaspárokat, akik szeretnének ilyen idilli helyen, nyugalomban, de mégis aktívan élni idős korukban. De hol van ilyen hely, ilyen a csábító lehetőség? A Normafa Idősek Otthonában, melynek fő profilja a jó állapotú, aktív életvitelű, igényes nyugdíjas korúak kiszolgálása.
A páratlan természeti környezetben emelkedő öt szintes, korábban Agro Hotel névre hallgató épület komoly átépítés után mára minden igényt kielégítő, ebben a műfajban legalább öt csillagos szolgáltatásokat nyújtó, luxus idősek otthonává változott. Az otthon mottója: szeretet és gondoskodás.

További információ az intézmény weboldalán: normafaotthon.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.